Svým milým a věrným čtenářům nabízí možnost dozvědět se svou budoucnost. Prostřednictvím karet novodobé Sibyly Jany se mohou dozvědět například, jak se jim bude dařit v práci, kdy a kde najdou toho pravého, zda na ně čeká pohádková výhra či jestli nemají některá svá rozhodnutí odložit na vhodnější dobu.

A co pro to musí zájemci o poodhalení budoucnosti udělat?

„Lidé se mne mohou ptát v podstatě na cokoliv. Čím konkrétnější otázka, tím konkrétnější odpověď. Pokud mají problémy v zaměstnání, tak na současnou či novou práci, zda je čeká nabídka na práci, přivýdělek. Co se týká partnerských vztahů, tak jestli přijde partner, jak vypadá vztah, ve kterém se právě nachází. Otázky týkající se financí, jestli k nim přijdou peníze a podobně. Jinak samozřejmě co je v nejbližší době čeká nebo co jim karty chtějí důležitého říct," napověděla Jana s tím, že se na ni lidé mohou obrátit s opravdu čímkoliv, co je napadne.

„A jako bonusovou kartu jim vyložím, co jim andělé mají ukázat, co mají udělat," dodala kartářka.

Své otázky můžete tedy vy, čtenáři Benešovského deníku, posílat na e-mailovou adresu: martina.kreckova@denik.cz vždy do středy následujícího týdne. Musí obsahovat jméno a příjmení a celé datum narození (redakce je samozřejmě uvádět nebude). Odpovědi si pak přečtete na této straně v sobotním vydání.