Z důvodu omezené kapacity stanice Praha – Hostivař nejedou vlaky městské linky do Prahy – Libně.

Většina rychlíků z Českých Budějovic přes Benešov do Prahy (kromě prvních ranních, posledních večerních a jednoho dopoledního spoje)  i nadále jede kvůli opravě haly na hlavním nádraží až do Holešovic. Ve stanici Praha hl.n. stojí spoje pouze pět minut.

Na trati z Benešova do Tábora nejedou osobní vlaky od pondělí 16. do středy 18. března od 7.30 do 15.30 v úseku Střezimíř – Tábor a z rychlíků se přestupuje do autobusů už v Olbramovicích. Od čtvrtka 19. března ve stejném úseku pokračují noční výluky mezi 21.30 až 23.59 hodinou.

Výluky jsou i v Posázaví

V pondělí 16. března na posázavské trati do Ledečka pokračují až do konce pracovního týdne denní výluky pro údržbu kolejí. V pondělí vlaky nejezdí v úseku Samechov – Sázava-Černé Budy od 8 do 16 hodin.

V úterý a ve středu je od 8 do 16 hodin přerušený provoz mezi Hvězdonicemi a Samechovem.

Ve čtvrtek a v pátek budou pracovníci Správy železniční dopravní cesty potřebovat zastavit provoz v úseku Čerčany – Hvězdonice od 8 do 16.35 hodin.

Všechny vlaky budou nahrazené autobusy, které pojedou po dvou linkách.

Linka H (Hvězdonice) pojede v úseku Čerčany – Hvězdonice a opačně, přičemž nezajíždí k zastávkám Lštění a Zlenice. K nim pojedou spoje linky Z (Zlenice) z Čerčan.

Cestující ze zastávek Lštění a Zlenice ve směru do Ledečka použijí bez doplatku jízdného spoje do Čerčan, kde přestoupí na linku H do Hvězdonic.