Hned na ní naváže další nepřetržité zastavení provozu vlaků mezi Týncem nad Sázavou a odbočkou Skochovice, které potrvá do pátku 29. dubna.

Osobní vlaky do Jílového u Prahy a Davle jsou při  něm nahrazené autobusy, přičemž cestující jedoucí do Prahy přestupují do vlakových souprav v Měchenicích na dobříšské větvi posázavské tratě.

Na trati z Týnce nad Sázavou do Čerčan vlaky od soboty 26. března pojedou, s výjimkou jednoho nočního a jednoho ranního spoje, které jsou nahrazené v pracovních dnech autobusem. O víkendech jedou po zmíněném úseku náhradní autobusy dokonce za tři vlaky.

V sobotu a v neděli nahradí autobusy jeden pár vlaků z Týnce až na pražské hlavní nádraží.

Tři náhradní linky přepraví cestující

Náhradní autobusové spoje jsou vedené po třech linkách. Linka „T" je pro trasu Měchenice – Davle – Jílové u Prahy, Týnec nad Sázavou.

Linka „P" obsluhuje Měchenice – Davli – Hradištko, Pikovice, most a linka „L" pendluje mezi přestupní zastávkou Jílové u Prahy, učiliště a Lukou pod Medníkem.

Při přerušení provozu stavbaři dokončí rekonstrukci týneckého nádraží a vymění kolejiště v Jílovém u Prahy a Davli. Souběžně v nich vybudují nástupiště.