Na železniční trati Benešov - Tábor došlo před 11. hodinou mezi Heřmaničkami a Ješeticemi k poruše trakčního vedení.  Závada byla odstraněná, aniž došlo k narušení grafikonu.

Na dálnici D1 se na 33. km ve směru na Brno v 10.30 srazilo osobní auto s nákladním. Vozidla blokují pravý jízdní pruh. Karambol je bez zranění osob.

Na silnici I/18 u obce Olbramovice před 10. hodinou havarovalo osobní vozidlo. Nehoda je bez zranění osob.

V 8.45 se na dálnici D1 na 65,7 km ve směru na Prahu srazila tři osobní auta. Nehoda je bez zranění osob, došlo k úniku oleje.

V 8.20 havarovalo na silnici I/3 u obce Pětihosty okres Praha-východ osobní auto, které se převrátilo.  Na místě zasahují hasiči. Ke zranění osob nedošlo.

V Benešově v 7.30 padal sníh s deštěm. Vlaky na hlavní trati Praha - Tábor i na lokálních tratích jezdily včas, nebo jen s minimálním zpožděním do 10 minut. 

Pravidelnou brigádu na úklid Konopišťského parku Základní škola Dukelská Benešov kvůli sněhu v úterý zrušila. Školáci mají náhradní sportovně výchovný program. 

V Sulicích se po 7. hodině v ulicích Na Vyhlídce a Ke Kapličce střetla dvě osobní auta. Nehoda je bez zranění osob.

V Jihočeském kraji bylo sněžení intenzivnější, hlášených byly desítky nehod nebo uvíznutých kamionů, zejména na Strakonicku.