Ten se na úřední desce správního orgánu objevil s datem 20. ledna. O jaké úpravy půjde dokresluje obrazová příloha.

Poskytovatelé sociálních služeb mluvili při setkání o své práci

O třech zásadních tématech - sociálním bydlení, podpoře osob pečujících a psychiatrické péči v sídlech na správním území Obce s rozšířenou působností Benešov diskutovali při pracovním setkání poskytovatelé sociálních služeb a služeb návazných. Setkání uspořádalo město Benešov s Centrem pro komunitní práci střední Čechy v rámci komunitního plánování. Místostarosta Zdeněk Zahradníček k tomu řekl: „Jsme rádi, že sociální služby u nás v Benešově máme a vnímáme také to, že jejich potřebnost bude stále narůstat.“

Účastníci setkání diskutovali ve třech pracovních skupinách a analyzovali stávající stav shora zmiňovaných oblastí a služeb, v nich se záměrem nalézt vhodná řešení vzniklých potřeb. „Tato pracovní setkání probíhají pravidelně několikrát do roka v rámci projektu Podpora procesu komunitního plánování sociálních a návazných služeb na území obce s rozšířenou působností Benešov. Další podobné setkání je proto plánováno na konec března," potvrdila Eva Stulíková Manažerka odpovědná za prevenci kriminality, protidrogovou prevence a koordinátorka komunitního plánování sociálních služeb Městského úřadu Benešov.

U Vranova skončilo auto jízdu nárazem do stromu

Naštěstí jen ošetření řidiče na místě si vyžádala dopravní nehoda, k níž došlo v úseku silnice z Vranova na Chocerady hodinu po nedělní půlnoci. „Auto narazilo do stromu a řidič utrpěl šok. Převoz do nemocnice ale odmítl,“ potvrdil mluvčí Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje Petr Svoboda s tím, že hasiči z Benešova zajistili vozidlo před případným vzplanutím.

Prostor Pražských kasáren v Benešově zatím využívají motoristé.
KRÁTCE: Město chce naplnit závazek o prodeji pozemku v kasárnách
Fotokvíz: Poznáte obec na Benešovsku?
FOTOKVÍZ: Poznáte obec na Benešovsku?