„Obvinili ho z přečinů nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, nedovoleného pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku a z výroby a držení předmětu k nedovolené výrobě omamné a psychotropní látky a jedu,“ potvrdila mluvčí Policie ČR Benešov Veronika Čermáková.

Mužovo počínání policisté z Toxi týmu sledovali delší dobu. Při tom zjistili že pěstoval a prodával marihuanu. Opakovaně ji nabízel ve svém bydlišti a jeho okolí na Benešovsku. Obstarával si ji od různých dodavatelů z hlavního města. Pak ji dál prodával za částky v rozmezí od dvou set do dvou tisíc korun a část nákupu si nechával i pro vlastní potřebu.

„Kriminalisté ale také zjistili, že muž od letošního jara vypěstoval nejméně dvacet rostlin konopí setého,“ dodala mluvčí s tím, že při domovní prohlídce kriminalisté zajistili také věci potřebné k vybudování in-door pěstírny a k výrobě marihuany.

Okresní soud Praha-západ se 4. září 2019 zabýval žalobou na ochranu osobnosti, kterou podala demonstrantka Jana Filipová (na snímku) na premiéra Andreje Babiše za jeho vyjádření o tom, že lidé na loňských demonstracích iniciovaných spolkem Milion chvilek
Obrovská dehonestace. Soud projednává žalobu demonstrantky na Babiše
Ilustrační foto.
'Smaží' a směje se zákonům, policisté ho načapali opakovaně