Hasiči jeli pomoci muži v kontejneru
Týnec nad Sázavou - Pomoci muži uvízlému v kontejneru spěchali z Benešova do Týnce nad Sázavou hasiči HZS Benešov. Jenže nedojeli. Na půli cesty jsme výjezd odvolali, protože jsme dostali informaci, že se muž v kontejneru probral a z místa utekl," potvrdil ředitel HZS Benešov Josef Setnička.

Kouř vyděsil sousedy
Poříčí nad Sázavou - Kvůli kouři vycházejícímu z budovy skladu v Balkovické ulici v Poříčí nad Sázavou přivolali lidé ze sousedního rodinného domu hasiče. Případný oheň by totiž dům mohl také zasáhnout.

Na dálnici vytekl z kamionu latex
Psáře - Bez zranění lidí, ale s hmotnou škodou a také zásahem do oblasti ekologie, skončila včera ráno kolize dvou kamionů na 47 kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu. „Při nehodě došlo k úniku 21 tun latexové barvy. Ta naštěstí není toxická a je vodou ředitelná a její část se podařilo zachytit v jímkách u benzinového čerpadla,“ uvedl ředitel HZS Benešov Josef Setnička s tím, že případ si od hasičů k dořešení převzali úředníci specializovaní na životní prostředí. „Hasiči se na základnu v Benešově vrátili kolem třinácté hodiny,“ dodala ředitel HZS Benešov.

Ilustrační foto
KRÁTCE: Sejdou se kvůli volbě prezidenta
Ilustrační foto
Žije se tu nevalně, dostávají Středočeši zprávu o svém domově