Skvěle rozjetá kariéra pokračuje tak dobře, že hejtmance mohla ukázat cenný zlatý pohár přivezený ze zámoří. Ten získala za první místo v soutěži adventure golfu na US Open. K výhře jí pomohla i finanční podpora od kraje, za niž Prokopová přišla poděkovat.

Dvaadvacetiletá studentka oboru sportovní management na vyšší odborné škola se vedle prestižního vítězství v Americe (navíc zopakovaného již potřetí) může pochlubit i celou řadou dalších vynikajících úspěchů, jichž se jí podařilo s golfovými holemi dosáhnout. Včetně čtrnácti titulů mistryně světa či dvojí výhrou na US Masters!

Ilustrační foto.
Dětské oddělení knihovny pro žáky na 3. základní škole v Rakovníku

V adventure golfu, který může představit jako jakousi „zmenšenou“ variantu klasického golfu, ji čeká velká výzva v říjnu: stane se vůbec první Češkou, jež se zúčastní turnaje, na kterém poměří síly i s dospělými profesionály. Věnuje se také minigolfu včetně jeho city varianty, crazy golfu či třeba hře na betonu nebo na filcu. Bývá označována za nejúspěšnější a nekomplexnější hráčkou golfu na světě světa napříč všemi kategoriemi.

Ilustrační foto.
Zdravotní stav městské zeleně