Jeho nevhodného chování si ale všiml náhodný svědek a onanujícího muže začal pronásledovat. „Chytil ho a následně předal městským strážníkům. Ti ho poté předali sátním policistům na obvodní oddělení," uvedla k případu mluvčí berounské policie Marcela Pučelíková.

Policisté muže vyslechli a podrobili lékařskému vyšetření. Lékař u mladíka nezjistil žádnou poruchu. Podle něho byl zdravý. Na základě lékařova rozhodnutí proto policie mladého onanistu propustila.

Mladík s obnažováním ale nepřestal. Krátce po propuštění, a to dokonce nedaleko policejní služebny, onanoval v ulici Karly Machové před další poškozenou ženou. 

Cestování vlakem

„V současné době víme 
o třech ženách, které se staly terčem jeho nevhodného chování. Dvě z poškozených byly nezletilé," upozornila Marcela Pučelíková.

Z dosavadního šetření policie vyplývá, že by žen, které se nuceně staly svědky mladíkovy onanie, mohlo být více, a to na území celé České republiky. Onanista totiž cestoval a jezdil vlakem po různých místech republiky.

„Nevím, jak bych na takového masturbujícího blázna zareagovala. Asi bych se vyděsila. Nikdo neví, čeho by mohl být schopen," poznamenala Miluška Novotná z Berouna.

Důvodná obava

V rámci vyšetřování tohoto případu berounští policisté žádají veřejnost o pomoc. Jelikož je důvodná obava, že potencionálních obětí jeho obnažování je více, mají se další poškozené ženy či dívky nebo případní svědci, obrátit na kteroukoli policejní služebnu nebo na linku 158.

S ohledem na výše uvedené skutečnosti skončil zadržený muž vzhledem ke svému aktuálnímu zdravotnímu stavu v psychiatrické léčebně v Dobřanech. „Policisté si u něho vyžádali znalecký posudek z oboru psychiatrie a sexuologie," vysvětlila mluvčí berounské policie Marcela Pučelíková.

Mladému muži hrozí v případě sdělení následného obvinění z trestného činu výtržnictví až dvouletý pobyt ve vězení.

Čtěte také: Onanista na ulici děsil ženy. Skrýval se za billboard