Kromě tradičních pochutin prodejci nabízí ovčí sýry, čerstvé pečivo, med, zavařené masné výrobky, květiny, zeleninu, Kršnům dvůr prodává placky a sušenky ze špaldy s indickým kořením i zelňáky.

Nad pivovarských dvorem se vznáší vůně opékaných klobás i bramboráku, k němuž dostane zákazník také poukázku na skutečné pivo Ferdinand.

Na trhu mohli ochutnat jídlo  exotické, a přece domácí

Farmářské regionální trhy letos odstartovaly v pivovaru Ferdinand, a pokud se udrží zájem prodejců a hlavně zákazníků, uskuteční se každou sobotu.

Mezi různými druhy pochutin a velikonočním zbožím byla i vyslankyně  Krišnova dvora Bradžavání deví dasí, jež nabízela k zakoupeni nebo jen k ochutnání ručně  vyrobené pekařské výrobky.

„Vlastní pšenici  semeleme  na kamenném mlýnku a po smíchání s ovesnými vločkami a třtinovým cukrem vytvoříme těstíčko. Dochucujeme indickým kořením. Placky nebo sušenky bez přidavných látek a éček pečeme v troubě, bez  oleje," vysvětlila Bradžavání deví dasí z komunity Krišnova dvora u Postupic.

Na přípravě pokrmů se jich podílí zhruba šest, ostatní pracují na polích nebo v chlévech.

„Do Benešova jezdíme na trhy pokaždé. Jinak prodáváme denně v Praze," dodala členka komunity.