Název akce Uvedou novou pohádku Zakleté pírko
KDY: 3. 1. od 17:30
KDE: Benešov, kino 
ZA KOLIK: 130 korun

Aninka žije na statku se dvěma nafoukanými sestrami, kterým musí sloužit. Jednoho dne najde pírko, jehož pomocí si přivolá prince Vítka, zakletého do ptačí podoby. Když zlé sestry zjistí, že se Aninka schází s pohledným mladíkem, pírko jí vezmou, zničí a Vítek zmizí. Jedinou možností, jak zlomit prokletí, je, že ho Aninka najde kdesi ve světě. A tak se dívka vydává na cestu. Jejím průvodcem se stává vodník, jehož na počátku putování zachrání před zlým sedlákem. Společně prožijí řadu dobrodružství i legrace. 

Název akce Zazní Česká mše vánoční 
KDY: 4. ledna od 15:00
KDE: Zdislavice, kostel sv. Petra a Pavla
ZA KOLIK: Vstupné dobrovolné

Česká mše vánoční „Hej mistře“ zazní v zdislavickém klostele v. Petra a Pavla v sobotu 4. ledna v podání Podblanického smíšeného sboru a orchestru. Organizátorem akce je Městys Zdislavice.

Název akce Tříkrálové zpívání
KDY: 4. ledna od 17:00
KDE: Vysoký Újezd, kostel narození Panny Marie
ZA KOLIK: Vstupné dobrovolné

Kapela Pražec rozezvučí své nástroje a hlasy na Tříkrálovém zpívání v sobotu 4. ledna od 17 hodiny v kostele narození Panny Marie ve Vysokém Újezdu. Výtěžek z dobrovolného vstupného bude zahrnut do tříkrálové sbírky, která se letos koná na podporu organizace Rytmus o.p.s., mobilního hospicu Ruah, Hospicu dobrého pastýře v Čerčanech a církevní základní a mateřské školy Archa. Akci pořádá spolek Mezi řekami. 

Název akce Česká mše vánoční zazní i ve Vlašimi
KDY: 5. ledna od 15:00
KDE: Vlašim, kostel sv. Jiljí
ZA KOLIK: Vstupné dobrovolné


Česká mše vánoční „Hej mistře“ v podání Podblanického smíšeného sboru a orchestru. zazní i v neděli 5. ledna od 15 hodiny v kostele sv. Jiljí ve Vlašimi. Organizátorem akce je Římskokatolická farnost Vlašim. 

Název akce Tříkrálový koncert Sukova komorního sboru
KDY: 5. ledna od 15:00
KDE: Benešov, kostel sv. Anny
ZA KOLIK: Vstupné dobrovolné

Výtěžek z dobrovolného vstupného na koncertu benešovského Sukova komorního sboru v neděli 5. ledna od 15 hodiny v benešovském kostele sv. Anny bude zahrnut do Tříkrálové sbírky. Pořadatelem akce je Římskokatolická farnost Benešov.