Název akce Z Ježkárnami vystoupí Miroslav Paleček
KDY: 25. ledna 19:00 – 21:00
KDE: Společenské centrum Týnec nad Sázavou
ZA KOLIK: 230 korun

Písničkář Miroslav Paleček je znám nejen jako polovina semaforského dua Paleček & Janík, ale také jako originální interpret písní Osvobozeného divadla autorů V&W&J. Vstupenky v předprodeji jsou za 190 korun v Informačním centru Týnec, na místě 230 korun.

Název akce O životě včel přednáší Přemysl Petrák
KDY: 25. ledna 17:00 
KDE: Spolkový dům Vlašim
ZA KOLIK: Vstupné dobrovolné

Tématem přednášky Přemysla Petráka bude zejména život včely medonosné a zdroje včelí pastvy. Vstupné je dobrovolné a pořadatelem je Kulturní dům Blaník Vlašim.

Název akce Připravili přednášku o pravěkých malbách
KDY: 24. ledna od 18:00
KDE: Klášter sv. Františka Votice
ZA KOLIK: Vstupné dobrovolné

Vlastivědný klub Votice připravil přednášku Jaroslava Kadlece "Výprava za pravěkými malbami do jeskyní ve Francii" spojenou s promítáním fotografií.

Název akce Neveklovské kino uvede romantickou komedii
KDY: 24. ledna 20:00
KDE: Kino Neveklov
ZA KOLIK: 130 korun

Příliš osobní známost je romantická komedie, ve které se hlavní hrdinka Natálie zamiluje do úspěšného podnikatele, vdovce a otce malé dcerky Marka. Jejich vztah je ale pod drobnohledem jeho tchyně Evy. Ta zjistí, že si musí najít jiný smysl života a seznámí se se šaramantním hudebníkem. Vstupné 130 korun.

Název akce V Dobřichovicích si zacvičí malí gymnasté
KDY: 25. ledna 12:30
KDE:  Jojo Gym Dobřichovice
ZA KOLIK: zdarma

V gymnastické hale v Dobřichovicích si budou moci zacvičit děti ze zájmových kroužků gymnastiky Domu dětí a mládeže Benešov. Cvičení je zdarma, je hrazeno z fondů Evropské unie. Info a přihlášky u Ivy Křížkové.