Základem úspěchu je totiž dobrá reklama

A vy máte nyní šanci dát o sobě vědět v nejčtenějších seriózních novinách v našem regionu. Právě nyní máte ideální příležitost představit svou firmu, produkt nebo službu novým zákazníkům.

Znovu se totiž blíží populární akce Deník Slevový týden, která je určena pro všechny šikovné živnostníky a podnikatele.

 Oslovte zákazníky tam, kde potřebujete

Deník slevový týdenZdroj: DENÍK

Unikátnost akce, kterou pořádá vydavatelství Vltava Labe Media, jež vydává nejenom Deník, ale také řadu lokálních týdeníků a populárních časopisů jde ruku v ruce s přívětivou cenou reklamy. Ta se odvíjí podle toho, zda se rozhodnete prezentovat se ve svém okrese, kraji, nebo republice.

Fotbalové perličky ve speciální příloze Deníku.
Digitální předplatitelé čtou unikátní přílohu on-line

Nákupní akce Deník Slevový týden vypukne už 9. listopadu a potrvá až do 15. listopadu. Využijte jedinečnou šanci stát se její součástí a představit svou firmu v nejsilnějším regionálním médiu, ale také na celostátním mediálním trhu. Naším cílem je nabídnout účast všem – velkým zavedeným prodejcům, ale i malým obchodníkům a podnikatelům.

„Každý, kdo se k nám přidá, si může vybrat rozsah reklamy. Naši poradci mu reklamu ušijí doslova na míru,“ vysvětluje generální ředitel a předseda představenstva Vltava Labe Media Vít Nantl. 

Nabídka v Deníku osloví až 6,5 milionů lidí

Připravovanou mediální kampaní oslovíme na Deník Slevový týden až 6,5 milionu potenciálních zákazníků. O akci se dozvíte také z televize, rádií, billboardů, novin, našich časopisů i na internetu. Slevovou nabídku uveřejníme na webu Deník.cz od 6. listopadu, zároveň ji najdete v pátečním tištěném Deníku s datem 6. listopadu. V Deníku Extra bude 7. listopadu, ve čtvrteční příloze Deníku, tedy v magazínu Bydlení, ji najdete 5. listopadu.

Lékárna - ilustrační foto.
Rekordní nárůst. Tržby internetových lékáren stouply o polovinu

„Kupony zveřejníme také v těch nejpopulárnějších časopisech vydavatelství Vltava Labe Media – v Týdeníku Květy, Vlastě, Překvapení, ale i televizních časopisech TV star a TV mini,“ dodal Vít Nantl.

Přidejte se k nám

Máte zájem přidat se k nám? Je to jednoduché. Zavolejte nebo napište inzertnímu poradci z vašeho okresu. Kontakty na něj najdete v tiráži novin. Další možností je, obrátit se na manažerku projektu Martinu Bernardovou (martina.bernardova@vlmedia.cz, 775 422 102), která vám pomůže.

Uzávěrka objednávek je 19. 10. 2020. Další informace najdete na webu slevy.denik.cz.