Naposledy tak učinil 
v souvislosti se změnou ředitele Městských sportovních zařízení Benešov, kdy odvolaného Pavla Kheka nahradil pro překlenovací, nejspíš tříměsíční období před vypsáním konkurzu na nového direktora, Petr Kotouč.

„V tuto chvíli dáváme dohromady kalkulaci, kolik by stála revitalizace zimního stadionu. Pokud by částka vylezla nad sto milionů korun, bylo by legitimní uvažovat o vybudování nového zimního stadionu," potvrdil starosta. „Nové sportoviště by totiž bylo ekologicky a energeticky přívětivější a mělo by i odpovídající kapacitu pro asi patnáct set diváků," uvedl Petr Hostek.


Ten má současně rozmyšleno i to, co by se stalo se stávajícím stadionem.


„Vznikla by tam víceúčelová hala," řekl starosta.


Právě takové multifunkční zařízení v Benešově chybí už mnoho let. Požadavek na jeho vznik přednášeli, ještě v dobách starosty Mojmíra Chromého a místostarosty Jiřího Jandače, benešovští basketbalisté. Jenže město tehdy, v roce 1999, dalo přednost přestavbě tělocvičny ZŠ v Dukelské ulici.


V nově zřízené víceúčelové hale, by se pak mohla, díky rozměrům plochy, hrát například i házená. A dostatek prostoru by v ní našlo také sportovní publikum.