„Automobilka tak oficiálně vykročila do éry elektromobility. Kromě toho využila ŠKODA rámec této sportovní akce také k tomu, aby veřejnosti poprvé představila přepracovanou vlajkovou loď SUPERB a model SUPERB SCOUT,“ uvedli Hermann Prax a Štěpán Řehák z oddělení komunikace produktu společnosti.

Jak uvedla Škoda Auto ve svém prohlášení, se značkou iV pro elektromobilitu otevírá česká automobilka novou kapitolu ve své bohaté 124leté historii. „ŠKODA iV zahrnuje vedle vlastní rodiny elektrifikovaných modelů také ucelený propojený ekosystém, aby byla elektromobilita pro zákazníky značky ŠKODA co možná nejjednodušší a nejpohodlnější. ŠKODA CITIGOe iV s čistě elektrickým pohonem a nová ŠKODA SUPERB iV s plugin-hybridním pohonem vstoupí do éry elektromobility jako první modely značky,“ řekli Herman Prax a Štěpán Řehák.

Skica modernizované Škody Superb
Škoda láká na modernizovanou řadu Superb videoupoutávkou
Aplikace Škoda Connect prošla modernizací.
Aplikace Škoda Connect prošla modernizací
Zdroj: Youtube
Mezi zásadní body programu rozvoje regionu, u nichž se nyní intenzivně vede debata s partnery nad metodou financování a koordinace, patří výstavba mostu pro pěší a cyklisty přes Jizeru.
Nové Boleslavsko chce uklidnit dopravu. Pomůže cyklostezkám i hromadné dopravě