Právě tak to vypadalo ve čtvrtek 4. Dubna večer ve velkém sále Kulturního domu Karlov. Konala se tam další módní přehlídka.

Na přehlídkovém molu modelky a modelové představili především ženám, těch byla v sále drtivá většina, luxusní spodní prádlo, šaty večerní i svatební a v neposlední řadě také dobré boty pro děti i dospělé.

„Výjimečnost módní přehlídky v Benešově spočívá v ukázce krásné módy, která je lehce dostupná ke koupi v benešovských obchodech a v přijatelných cenových relacích. Také rozsah nabízených velikostí odpovídá požadavkům zákaznic a zákazníků," připomněla Iva Tutokyová, manažerka Dobrých bot, jednoho ze spolupořádajících obchodů, které akci s názvem Jarní módní show zorganizovaly.

Večerem provedl svým podmanivým hlasem a osobitým humorem oblíbený herec a moderátor Jan Čenský. Svou výjimečnost potvrdil i při neplánovaných výpadcích zvuku, kdy už na molu stáli v zahajovacím postoji tanečníci ze StarDance, Tereza Bufková a hokejista Martin Procházka.

Trochu chraplavým hlasem, opotřebovaným fanděním hokejistům Plzně v semifinálovém boji s pražskou Slavií přispěl do vydařené atmosféry večera zpěvák Marek Ztracený.

Na závěr dostala Iva Tutokyová od svých kolegyň, které s ní přehlídku připravovaly Dany Černé a Dany Čenské marcipánovou kabelku ladící barvou k její kožené bundičce a přislíbila, že se další módní show v Benešově uskuteční už na podzim.