Muži, Praha SH Barrandov

Benešov byl oslaben absencí několika hráčů základního kádru, kteří měli chřipku a ani trenér Pokorný nebyl ještě doléčen. Přesto borci od Konopiště, hlavně díky perfektnímu úvodu, zvítězili.

BENEŠOV C – FKMP PRAHA 6:3

Přes improvizovanou sestavu, s náhradním gólmanem a pouze jedním stálým obráncem, Benešov po absolutně bezchybném výkonu vedl po třech minutách 3:0. Útočná smršť pokračovala a do konce úvodní třetiny přišel i čtvrtý gól Benešova, zejména díky výborné kombinační hře. Soupeř, který je jedním z favoritů soutěže, hrál na tři pětky a bylo jasné, že postupem času budou žlutomodří ztrácet síly. Přesto ještě ve druhé třetině zvýšili na 5:0 a přežili dvouminutovou přesilovku 5 na 4.
Ve třetí třetině Benešov ztratil Adama Vyhnala, který po výborném výkonu a absolutním nasazení musel odstoupit pro úplné vyčerpání. Pražané snížili na 5:2. Jenže hoši od Konopiště kontrovali po oddychovém čase a zregenerování šestým gólem, na který již soupeř reagoval jen snížením na 6:3.
Všichni hráči Benešova zaslouží velkou pochvalu za obětavou týmovou hru. Výborného brankáře Tomáše Jedličku, doplňovali útočník Aleš Chod, autor dvou branek, Jan Hrabě (gól a dvě nahrávky), Matyáš Pokorný a Tomáš Pícha, odehráli zápas bez střídání ve vysokém tempu a hráči C týmu se plně vyrovnali „áčkařům".

Benešov: Jedlička, Vichta, Pokorný, Horálek, Vyhnal, Chod, Pícha. Trenér: Miroslav Pokorný.

Ženy 2.liga, Mladá Boleslav

Začátek roku benešovským děvčatům nevyšel, když ve dvou zápasech nevstřelily gól.

FA MLADÁ BOLESLAV – BENEŠOV 4:0

Domácí ženy zvítězily naprosto zaslouženě, měly více ze hry, kombinace přesnější a rychlejší. Benešovská děvčata se potýkala s nepřesnými přihrávkami a zbytečnými ztrátami při držení balonku na svých hokejkách.

Přesilovky: 0:1. Třetiny: 1:0, 2:0, 1:0.

BENEŠOV – KUTNÁ HORA 0:5

Papírově slabší soupeř udělil Benešovu lekci z produktivity, když z osmi střel do prostoru brány vyprodukoval do konce druhé třetiny pět gólů.
Ve třetí třetině děvčata od Konopiště protihráčkám míček prakticky nepůjčila, přes patrnou únavu stále podnikala útoky do sevřené obrany, měla pohledné kombinace, individuální akce, ale snaha vstřelit gól byla marná.
Za celý zápas vyprodukovaly ženy Benešova třikrát více střel než soupeřky, přesto prohrály 0:5.

Přesilovky: 1:0. Třetiny: 0:2, 0:3, 0:0.

Benešov: Slámová, V. Radová, Chmielová, Perná, Pokorná, Vnoučková, Pazderová, Hrabětová. Trenér: Karel Hlaváček. 

LUDĚK ČERV