Někdejší kladenský hokejista, bavič, textař, spisovatel dlouholetý komorník hokejisty Jaromíra Jágra Lubomír Čužák Rys, který na videu rovněž coby pingpongář nechybí, tak Kladenskému deníku mezi prvními představil nový hudební projekt, za nímž stojí František Raba, baskytarista Karla Gotta, Jitky Zelenkové a dalších.

Dividýlko se vrací, Hostina kanibalů bude v pátek v šest!
Dividýlko se vrací, Hostina kanibalů bude v pátek v šest!

Kontrabasista, skladatel a hudební producent, a zpěvák skupiny Prague Queen Jaroslav Břesky, představil novou píseň věnovanou nejrychlejšímu sportu světa, a to stolnímu tenisu.

Videoklip k písni natočil legendární kameraman Jan Malíř a Norbi Kovács a kromě Břeského ji nazpíval František Raba jr. Jednou z hlavních tváří videoklipu a spoluautor textu je historicky nejúspěšnější hráč samostatné České republiky a semifinalista OH v Atlantě Petr Korbel.

Zdroj: Youtube

"V klipu můžete mimo jiné vidět jak extraligové hráče českého stolního tenisu Jana Hrnčiříka, Richarda Korbela tak i hráče z nižších soutěží i amatéry. Jsou zde k vidění i ukázky vrcholného světového stolního tenisu, Němce Timo Bolla, Japonce Juna Mizutaniho a Číňanky Ding Ning a Liu Shiwen," dodává Čužák.

ilustrační foto
Prvomájová výzva: Podělte se o zajímavou vzpomínku nebo milou tradici