Mladší žáci

PH+SČ přebor (divize A)

Wildcats Praha – Benešov B 0:4

Velmi neurovnaný zápas hrál Benešov s posledním týmem tabulky, který víc bojoval, než předváděl florbalové umění. Po celou první třetinu se tomuto stylu hosté přizpůsobili a nedokázali skórovat. Ve druhé třetině se uklidnil druhý útok, který byl složen pouze z elévů a po úvodním „zavelení“ kapitánky Chmielové přidal další dvě branky. Ani ve třetí třetině se na náhodu hrající první benešovská pětka neprosadila, a tak druhý útok ještě přidal čtvrtou branku.

Branky a nahrávky: Chmielová, Kieler, Perný (Severa), Kieler (Perný). Třetiny: 0:0, 0:3, 0:1.

SK Florbal Benešov B: Ballek – P. Hýbek, Benačan, Šafanda, Šedivý, Hvasta – Chmielová, Bejbl, Severa, Kieler, Perný.

Veteráni – 1. liga (divize I)

Benešov – Future old boys 3:4
Benešovským hráčům se nevydařil začátek utkání a než se rozkoukali prohrávali s favorizovaným Future old boys 0:3. Stačila však jedna přestávka, v ní Benešáci upravili taktiku a utkání se začalo otáčet. Soupeři pomalu, ale jistě docházely síly, jelikož měli hru založenou na jednom tvůrci, kterého začali florbalisté od Konopiště osobně bránit a útočníci hlavně v první pětce (Kieler, Hruška, Baloun) začínali mít navrch. Velmi dobře je podporovali z obrany Matuška a Uher. Vstřelili jednu, druhou, třetí branku, ale na vyrovnání již neměli čas.

Třetiny: 0:3, 1:1, 2:0.

Benešov – Sportovec Nymburk 1:6
Benešovští po celé utkání nenašli recept, jak udržet pokrytí všech tří rychle se pohybujících nymburských útočníků. To samé platilo i při zakládání jejich útoků. Ani zde nedokázali včas a důrazně obsazovat všechny hráče. A tak Benešov dostal lekci z kombinační, rychlé a tvrdé hry!

Třetiny: 0:2, 1:2, 0:2.

SK Florbal Benešov: Červ, Kieler – Hruška – Baloun, Matuška – Uher, Benda – Senohrábek – Pokorný, Podhola – Fifka (v prvním utkání i Kovařík, pak skončil na ambulanci s šitím rtu).

ROMAN KIELER
TOMÁŠ PODHOLA