Viktorie Fuksová si v prvním kole si poradila s Houdkovou z Vlašimi. V úvodu sice soupeřka vedla, ale Fuksová kombinací chvatů skóre vyrovnala a v následném boji na zemi zvítězila. V dalším kole získala vedení v úvodu a soupeřku úspěšně předcházela v nástupech do chvatů, aktivitou ji napouštěla do akcí a jednoznačně ji porazila. Vítězství ji otevřelo cestu do semifinále, kde bojovala s pozdější vítězkou Maškovou z Kaplic. Zápas byl dlouho vyrovnaný, Fuksová techničtější, ale fyzicky silnější protivnice se prosadila v boji na zemi. V boji o bronz proti Chalupové z Brna se benešovská judistka snažila, ale soupeřka ji předčila v rychlosti, z jedné akce bodovala, což jí stačilo k výhře.

Adam Žďárský podlehl v prvním kole později stříbrnému Horskému z Čáslavi. V opravách porazil Kucharčíka z Mostu, když předčil soupeře v nasazení a dvakrát se mu podařil chvat aši guruma. Probojoval se až do finále oprav, kde mu ale vystavil stop nakonec bronzový Puc, který nepustil Žďárského do akce a sám bodoval.

Udo Grewe v prvním kole doháněl vedení soupeře a dlouho se mu nedařilo zdolat jeho obranu. Až dvanáct vteřin před koncem se mu povedl chvat tai otoši, kterým soupeře porazil. Ve druhém kole bojoval judista z Litoměřic na hranici tvrdosti a Uda Grewe porazil sporným chvatem. Následně benešovský judista nastoupil se sebezapřením do oprav, kde i přes statečný výkonem podlehl už v prvním kole.

Tomáš Pikora bojoval v prvním kole s domácím Fraňkem, který bodoval hned v úvodu chvatem v autu, což rozhodčí „přehlédla". Pikora poté vyvinul velký tlak. V polovině utkání skóre srovnal a byl i nadále aktivnější. Domácí rozhodčí ale neviděla pasivitu svého závodníka, který nakonec poměrem 2:1 zvítězil. V opravách Pikora vybojoval podobný zápas. Opět byl aktivnější, ale žádný z jeho útoků nebyl bodován. Při konečném nerozhodném výsledku se k všeobecnému údivu rozhodčí opět poměrem 2:1 přiklonili k jednoznačně pasivnímu soupeři.

Claudie Grewe měla těžký los. V prvním zápase podlehla pozdější přebornici, chvatem z úvodní minuty. Nedařilo se jí ani v opravách, kde podlehla soupeřce z Brna.

Petr Pokorný nestačil na soupeře, který ho předčil především lepší fyzičkou a protože v dalším kole prohrál, turnaj pro Pokorného.

Turnaj byl poznamenán podivnými výkony rozhodčích i nedostatky v organizaci. 

ALEŠ PIKORA