MUŽI 3. LIGA, EDEN BEROUN

Benešovské áčko v boji o záchranu ve 3. lize chtělo v Berouně za každou cenu bodovat. Jediný bodík ze dvou zápasů je však velmi málo. V zápase s Benátkami Benešov dokonce ztratil čtyřbrankové vedení 5:1.

SK Florbal Benešov – FBC Merkur Praha  5:5. Branky Benešova: Štěpánek 3, Svoboda, Zdeněk. Asistence Benešova: Mičlo, Zdeněk, Bartůšek.

Sokol Benátky – SK Florbal Benešov  7:5. Branky Benešova: Štěpánek 2, Zdeněk, Svoboda, Pícha. Asistence Benešova: Vorel, Bartůšek, Pícha, Mičlo, Zdeněk.

KP – MUŽŮ, UNIHOC ARÉNA PRAHA

Benešovská rezerva má jiné starosti, než jejich kolegové z A-týmu, a to boj o postup. S týmy Bourbod Praha a Engineers ale brala pouhý bod.

SK Florbal Benešov B – FC Bourbod Praha  4:4, FbC Engineers – SK Florbal Benešov B 2:1.

DOROSTENKY, 2. LIGA, DĚKANKA PRAHA

Benešovská děvčata v téměř kompletním složení se utkala se soupeřkami z jejich nejbližšího okolí tabulky a nakonec si proti Trutnovu  a domácí Děkance připsala plný bodový zisk.

SK Florbal Jadberg Benešov – FBK 001 Trutnov  2:1 (2:0, 0:1, 0:0).

Pokyny trenéra – hrát kombinačně, aktivně, v pohybu a nenechat soupeřky vystřelit, mladé Benešačky v úvodu do puntíku splnily. Hned první akce byla jako z florbalové učebnice. Bedleková – Pokorná – Perná – Polívková a vše zakončila Perná.  Trutnovské florbalistky byly opařeny, ale druhý gól dostaly až v čase, kdy hru vyrovnaly. To Perná po přihrávce Němcové zvýšila na 2:0. Ve druhé třetině se dlouho nikdo nemohl přesně trefit, až se to povedlo se štěstím trutnovské Buchalové.  Ve třetí části se snažil Trutnov vyrovnat, ale to mu benešovské hráčky nepovolily.

Branky (asistence): Perná (Polívková), Perná (Němcová) – Buchalová.

Děkanka SK Praha 4 – SK Florbal Jadberg Benešov  2:4  (0:1, 2:1, 2:4).

Papírové favoritky z Benešova se dostaly do vedení Hejzlarovou, která oplatila soupeřkám zlomení  hole, chvíli před přesným zásahem. Jenže hosté vlastními chybami dovolily domácím skóre otočit, když druhý gól si vrazila Bedleková tělem do vlastní sítě. Jenže hostující hráčky se vzpamatovaly, přidaly vyšší rychlostní stupeň a díky Němcové ze vzduchu, Hrabětové po přihrávce Hejzlarové a v oslabení Pernou, dokráčely k výhře 4:2.

Branky (asistence) Benešova: Hejzlarová (Pokorná), Němcová (Perná), Hrabětová (Hejzlarová), Perná.

LUDĚK ČERV