Nejúspěšnější byl Jan Pikora, který skončil se zápasovým skóre 2:3. V prvním kole porazil soupeře z Kaplice, i když startoval v těžší váhové kategorii. Ve druhém kole soupeři z Brna podlehl po boji a stejně dopadl v utkání s Polívkou z domácího USK Praha, kterému musel vzdát páčení. Soupeře ve čtvrtém kole, Kitlera z Chomutova, vyřídil během první minuty chvatem ko soto gari oceněným ipponem. V posledním kole dlouho vedl nad protivníkem z Olomouce, ale v závěru Pikorovi „došly síly", čehož soupeř využil a chvatem de aši harai 30 vteřin před gongem zvítězil.

Jan Houdek měl skóre 1:1. V prvním zápase podlehl soupeři těsným rozdílem jednoho trestu za pasivitu, který dostal sporně za vyšlápnutí mimo zápasovou plochu. Ve svém druhém zápasovém vystoupení, jako jediný z družstva, porazil soupeře z pořádajícího USK Praha. Houdek se pomalu rozjížděl a ze začátku se obtížně vyrovnával s rychlostí soupeře. Ten získal vysoké vedení na wazari. Honza se však postupně vyrovnával protivníkovi v rychlosti a po přechodu do boje na zemi nasadil soupeři páku. Páčení se mu podařilo výborně – soupeř musel vzdát a Houdek tak vyhrál na ippon.

Pro Jiřího Sládka (věkem starší žák) to byla první zkušenost s nejvyšší soutěží. Ve svém jediném zápase nezklamal. Bojoval, ale soupeř ho předčil především v síle a zejména díky té ho ve druhé minutě porazil.

„Body našich závodníků bohužel družstvu Čáslavi nestačily na lepší než šesté místo v sestupové skupině a nepomohly tak k odvrácení baráže o setrvání v lize pro příští sezónu. Věříme, že po zlepšení zejména fyzičky, dle návodu hlavního trenéra Martina Horského, bude jejich umístění v dalším roce lepší," věří benešovský trenér Aleš Pikora.

ALEŠ PIKORA