ARSENAL BN – R.S.C. SLANÝ 8:4

V prvním poločase se hrála vyrovnaná partie a oslabení hosté byli nebezpeční, ale zastavoval je brankář Arsenalu Kondrát. Domácí šli do vedení slepenými góly (9. a 11. minuta) do dvoubrankového vedení. Nejprve patičku Hafenrichtera nečekal brankář Kudrna a Filip za dárek před prázdnou branku poděkoval. Za chvíli byl Jírů u míče dříve než brankář – 2:0. Hosté ale kontrovali v závěru poločasu stejnou mincí v podobě Chaloupky a Kubenky – 2:2.

Po změně stran již Slaný nekousalo a domácí šesti góly uskočili až na 8:2, když kuriozitou byl vlastní gól Chadimy od autové čáry, když byl gólman mimo branku. V závěru hosté dvěma góly Chaloupky upravili na konečných 8:4.

„Velice zkušený soupeř přijel jen v šesti lidech, a dokud mu síly stačily, tak byl nepříjemný. Druhá půle již sice vyzněla pro nás, ale ke spokojenosti máme stále daleko, optimální výkon to rozhodně nebyl," rozhodně nejásal po vítězném zápase trenér benešovského Arsenalu Ivan Suchomel. 

Branky a nahrávky: 9. Filip, 11. Jírů (Šindelář), 22. Žáček (Martin Chrpa), 24. Filip, 28. vlastní Chadima, 30. Šindelář, 31. Šindelář (Filip), 36. Filip – 16. Chaloupka (Kvapil), 18. Kubenka (Hafenrichter), 39. Chaloupka (Mrština), 39. Chaloupka (Mrština). Rozhodčí: Polák, Vážan. Poločas: 2:2.

Arsenal Benešov: Kondrát – Jírů, Vosáhlo, Verner, Žáček, Šindelář, Horký, Filip, Martin Chrpa.