Jako v případě havarovaného autobusu na dálnici D1 na 51. kilometru směrem do Prahy v 19 hodin. O proti předešlým dnům tak museli jednotky záchranného systému vyjíždět k dopravním událostem až třikrát více.

První nehodou kolem sedmé hodiny ranní byl střet čtyř osobních vozidel u obce Nespeky. Již o hodinu později spěchali hasiči na silnici 3 u Čerčan, kde havarovaly dva automobily. U nehody zasahovali i záchranáři a policisté.

Kolizi v dopravě museli během čtvrtečního dne řešit policisté také kyvadlově. To se událo i při vážné nehodě dvou aut a nákladního vozidla kolem 16. hodiny ve Vlašimi v ulici Vlasáková. Událost se neobešla bez zranění. O několik málo minut později se stejná situace udála na silnici 106 u Krhanic, kde se střetla dvě osobní vozidla.

Ilustrační foto.
KRÁTCE: Kvůli volbám se turisté k informacím nedostanou
Slavnostní zahájení provozu oddělení následné péče v benešovské nemocnici.
Benešovská nemocnice má nové oddělení následné péče

Následně se další nehoda nevyhnula opět dálnici D1 ve čtvrt na pět odpoledne. Řidiči si v tu dobu museli dávat pozor na rozházené dopravní značení u uzavírky na 40.8 kilometru. 

Na průjezd s opatrností se museli připravit také ti, kteří projížděli ulicí Třemošnická v Divišově kolem půl šesté večer. Na místě se srazila dvě vozidla. 

Poslední nehodu museli záchranáři řešit také u Ostředku na dálnici D1 kolem desáté hodiny večer. Na 38.2 kilometru směrem z Prahy se střetla dodávka s osobním automobilem.