deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Štěpánka Urbanová

Editorka

archiv Štěpánky Urbanové

V Deníku pracuji 26 let. Hned po škole mi kamarádka „dohodila“ místo sekretářky redakce. Nebyl to můj šálek kávy. Možná i má posedlost sportem mi tak pomohla k místu ve sportovní redakci Deníku. Volejbal, basketbal, zimní sporty, to bylo moje.

archiv Štěpánky Urbanové

Trochu za trest pak bylo zpracovávání tabulek fotbalových soutěží od těch nejvyšších až po okresní pralesní ligy. Ze sportovní židle jsem si později přesedla na židli regionální.

archiv Štěpánky Urbanové

Teď jsem grafickou editorkou v krajské redakci. Práce by měla bavit a mě i po těch dlouhých letech v jedné firmě naplňuje.

archiv Štěpánky Urbanové

A osobní život? Velkým koníčkem, jak už jsem zmiňovala, je sport. Ve třech letech jsem dělala první obloučky na lyžích, od základky jsem se trefovala míčem do koše. Basket mi vydržel osm let, pak přišla puberta a s ní volejbal.

archiv Štěpánky Urbanové

Po škole mi vášeň zůstala, ale už jen jako zábava. V zimě sjezdovky, běžky, v létě nevynechám kolo a vodu. Poslední dva roky jsem propadla ještě běhání. Když už nemůžu, ráda sednu ke knize. Důležitý je pro mě i čas strávený s rodinou a přáteli. Ty chvíle nic nenahradí.

< Předchozí
1 z 5
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků severních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: