Podle stavu hlasů zaslaných prostřednictvím webu byli žhavými adepty na vítězství Jonáš Kropáček z Kondrace a Lukáš Burget z Vlašimi. Ještě pár dní před koncem hlasování ztrácel Lukáš na Jonáše jen několik desítek hlasů, které bylo možné „stáhnout".

Vyhraje tedy Lukáš nebo Jonáš, kteří se ujali vedení, či zvítězí někdo úplně jiný? Tuto otázku si pokládal snad každý, kdo bedlivě sledoval soupeření říjnové desítky prcků.

O vítězi rozhodoval opravdu každý hlas. A to nejen ten zaslaný prostřednictvím webu, kterých měl Jonáš nakonec o pět set víc než jeho rival Lukáš, ale především ten kuponový. No a jak už to tak bývá, ty se dostaly do redakce až na poslední chvíli.

Tentokrát jich do Benešovského deníku dorazilo celkem sto pět. Jednapadesát jich patřilo Sofii Kněžíkové z Libže, čtyřiatřicet Jonáši Kropáčkovi z Kondrace a deset Lukáši Burgerovi z Vlašimi. Jejich počet stačil Lukáškovi nakonec až na celkové druhé místo.

Jedno hlasování skončilo, další je ale v plném proudu. Už od včerejšího rána můžete zasílat své hlasy další, tentokrát listopadové desítce prcků. A to buď pomocí hlasovacích kuponů, které najde vždy v pondělí, středu či pátek v tištěné podobě Benešovského deníku nebo prostřednictvím webu www.benesovsky.denik.cz pak můžete posílat hlasy každý den po celých čtyřiadvacet hodin. Nutno mít ovšem na paměti, že z jedné IP adresy je možné poslat hlas jen jednou za 60 minut.

Brzy vám také přineseme fotografie malého vítěze a jeho rodičů, společně s rozhovorem a zatím ještě krátkým životním příběhem malého šampiona.

Pořadí konečné
1. Jonáš Kropáček ⋌4 body
2. Lukáš Burget ⋌4 body
3. Sofie Kněžíková ⋌7 bodů
4. Ladislav Hromas ⋌7 bodů
5. Ondřej Rezek ⋌8 bodů
6. František Janoušek ⋌9 bodů
7. Matěj Kříž ⋌11 bodů
8. Stella Kulhavá ⋌12 bodů
9. Jonáš Hlavnička ⋌13 bodů
9. Karolína Semrádová⋌ 13 bodů

Pořadí web
1. Lukáš Burget ⋌7650 hlasů
2. Jonáš Kropáček ⋌7143 hlasů
3. Ladislav Hromas ⋌1741 hlasů
4. Ondřej Rezek ⋌345 hlasů
5. František Janoušek ⋌278 hlasů
6. Sofie Kněžíková ⋌ 233 hlasů
7. Matěj Kříž ⋌122 hlasů
8. Stella Kulhavá ⋌72 hlasů
9. Jonáš Hlavnička ⋌69 hlasů
9. Karolína Semrádová⋌ 69 hlasů

Pořadí kupony
1. Sofie Kněžíková ⋌51 kuponů
2. Jonáš Kropáček ⋌34 kuponů
3. Lukáš Burget ⋌10 kuponů
4. Ladislav Hromas ⋌0 kuponů
4. Ondřej Rezek ⋌0 kuponů
4. František Janoušek ⋌0 kuponů
4. Matěj Kříž ⋌0 kuponů
4. Stella Kulhavá ⋌0 kuponů
4. Jonáš Hlavnička ⋌0 kuponů
4. Karolína Semrádová⋌ 0 kuponů