Anetka Hozmanová z Vlašimi, jejíž bratranec Toník Hozman z Chlumu se stal shodou okolností nejen vítězným miminkem loňského května, ale navíc skončil na druhém místě, coby nejsympatičtější miminko roku 2012. Je tedy vidět, že rodina Hozmanových má skutečně silnou fanouškovskou základnu. I když, stejně jako každý měsíc nebylo až do samého konce jasné, kdo se stane „tím nebo tou první".

Nejvíce hlasů na webu měla po celou dobu tohoto soutěžního kola Anička Kabíčková z Minartic. Její rodina, příbuzní, kamarádi a známí ji prostřednictvím internetu naklikali více než šest tisíc hlasů. Bohužel v kombinaci s kupony jí to nakonec stačilo až na druhé místo. Naopak Anetce vystřihané kupony pomohly zvrátit konečné pořadí a vynést jí až na příčku nejvyšší.

Ohrozit obě holčičky mohl pouze Pepíček Žaba z Pecerad. I on měl na webu několik tisíc hlasů a v počtu novinových výstřižků byl dokonce druhý. V závěru to ale bohužel na zlato nestačilo.

Jméno třetí finalistky už známe. Kdo bude čtvrtým, tentokrát dubnovým nej miminkem je ovšem zatím tajemstvím. Může to být kterékoliv mimčo, jehož fotografie se jmény najdete na webových stránkách Benešovského deníku, nebo vždy v pondělí, středu a pátek v novinách. Proto neváhejte a hlasujte. Každý hlas je důležitý a i jediné kliknutí či novinový kupon může ovlivnit výsledky celé miminkovské ankety.

Na stránkách Deníku vám také zanedlouho přineseme fotografie malé Anetky, společně s rozhovorem, co se za necelé dva měsíce, co je na světě naučila, a jak jeho příchod změnil život jejím rodičům.

Pořadí konečné
1. Aneta Hozmanová ⋌3 body
2. Anna Kabíčková ⋌4 body
3. Josef Žaba ⋌5 bodů
4. Natálie Bartůšková ⋌8 bodů
5. Sofie Dvořáková ⋌10 bodů
6. Šimon Krýsl ⋌12 bodů
7. Nela Pokorná ⋌13 bodů
8. Martin Uhlíř ⋌14 bodů
9. Alžběta Hniličková ⋌15 bodů
10. Nikolas Chrž ⋌16 bodů

Pořadí kupony
1. Aneta Hozmanová ⋌40 kuponů
2. Josef Žaba ⋌35 kuponů
3. Anna Kabíčková ⋌25 kuponů
4. Natálie Bartůšková ⋌23 kuponů
5. Sofie Dvořáková ⋌8 kuponů
6. Šimon Krýsl ⋌0 kuponů
6. Nela Pokorná ⋌0 kuponů
6. Martin Uhlíř ⋌0 kuponů
6. Alžběta Hniličková ⋌0 kuponů
6. Nikolas Chrž ⋌0 kuponů

Pořadí web
1. Anna Kabíčková ⋌6294 hlasů
2. Aneta Hozmanová ⋌4388 hlasů
3. Josef Žaba ⋌2940 hlasů
4. Natálie Bartůšková ⋌1474 hlasů
5. Sofie Dvořáková ⋌580 hlasů
6. Šimon Krýsl ⋌122 hlasů
7. Nela Pokorná ⋌68 hlasů
8. Martin Uhlíř ⋌56 hlasů
9. Alžběta Hniličková ⋌23 hlasů
10. Nikolas Chrž ⋌20 hlasů