Dávat hlas svému dětskému favoritovi můžete tedy vy, čtenáři Benešovského deníku prostřednictvím internetu hned od pondělní osmé hodiny ranní, hlasovací kupon pak naleznete v novinách ve středu 3. dubna, stejně tak jako fotografie desítky nominovaných prcků.

Než ale začne lítý boj deseti březňátek vybraných náhodným losem, musí být známý vítěz únorového kola. A jak si malí soutěžící vedou dva dny před ukončením hlasování?

Na prvním místě se drží Kristýnka Forejtová z Vlašimi. Na druhém místě, se ztrátou zhruba čtyři sta hlasů bojuje další holčička, Nelinka Mecková, která bydlí se svými rodiči v Mrači. Třetici, prozatím nejúspěšnějších miminek uzavírá opět děvčátko. Vlašimská Adélka Ptáčková. Té její fanoušci do této chvíle naklikali 1305 hlasů a zatím jako jediné do redakce Benešovského deníku doručili i dvaapadesát hlasovacích kuponů.

Kdo se stane druhým finalistou ankety o Miminko roku 2013 je stále velkým tajemstvím. Může to být opravdu zatím vedoucí Kristýna Forejtová, ale i současná stříbrná Nela Mecková či bronzová Adéla Ptáčková. Své šance má ale i Kryštof Kočí, Eliška Rohrbachová, David Šebesta, Vojtěch Tomas, Nikola Heldáková, Matyáš Erban nebo Barbora Vopálková.

Proto neváhejte a hlasujte. Zvrátit pořadí může i jediný váš hlas.