„Soutěž se velmi vydařila, všichni tancovali s velkým zápalem, vytvořili skvělou atmosféru," zhodnotila celodenní maraton Hana Kohoutová z pořádající Střední odborné školy v Černoleské ulici v Benešově.

Porota ve složení Iva Stoklasová, Markéta Sacharová, Tomáš Kohout, Jaroslav Šilhavý a Ondřej Kutin hodnotila taneční provedení držení těla, pohybové dovednosti, obtížnost tanečních prvků, choreografii, synchronizaci a celkový taneční projev minitýmů a týmů.

Zdislavický běh pro radost.
Z ARCHIVU: Běh pro radost ve zdislavickém Pekle měřil až devět kilometrů

Vítězné týmy obdržely poháry, diplomy, dorty, pekařské výrobky a sportovní tašky, kalkulačky, budíky, ručníky, hrnečky, společenské hry i knih.

„Navíc všichni členové týmů na prvním místě získali vstupenky na Mistrovství Evropy street-dance show a Světový pohár disco dance," podotkla pořadatelka. Týmy, které se neumístily na stupni vítězů,  obdržely sladkosti jako cenu útěchu.

Dvacátý pohádkový les na Konopišti.
PŘED 10 LETY: Pohádkovým lesem v okolí zámku Konopiště prošly tisíce lidí

„Záměrem projektu bylo nabídnout žákům základních škol, středních škol, střediskům volného času a domům dětí a mládeže pozitivní program využití volného času a zároveň působit jako aktivní prostředek prevence sociálně patologických jevů na školách," zdůvodnila smysl akce Hana Kohoutová.

Jak to tehdy výsledkově dopadlo, si můžete připomenout ZDE.