Natáčení probíhalo v březnu a do hlavních rolí příběhu byly obsazeny dvě děti - Julie a Lukáš. Režie se ujal Ondřej Soukup.

„Chtěli jsme ten věčný příběh o lásce, o tom, že nikdo nechce být úplně sám, o hledání toho druhého a o cestě za ním, umocnit obsazením dětí do hlavních rolí. Ta dětská láska je jiná. Je čistá, nezkažená, nepřetvarovaná … A to jsme chtěli, aby bylo z klipu cítit,“ řekl frontman Czech It Daniel Marczell.

Zdroj: Youtube

„Když jsme hotový klip Julii a Lukášovi pouštěli, devítiletý Lukáš pronesl, že je klip super, akorát prý neví, co na to řekne jeho holka. Naprosto ten jeho bezprostřední komentář do příběhu songu zapadl, protože o vztazích ta píseň je,“ dodal s úsměvem Daniel Marczell. 

K písni Letters napsal text i hudbu Daniel Marczell. Úplně první nápad písně vznikl před třemi lety, v době, kdy se začalo formovat stávající složení kapely. S původně jednoduchým riffem o čtyřech akordech se průběžně další rok experimentovalo ve zkušebně. Nakonec vznikl melodický hit s emotivním refrénem.

Týnecká kapela Czech it.
Týneckou kapelu Czech it posluchači nominovali na Objev roku v anketě Žebřík
Týnečtí rybáři a jejich příznivci pluli parketem Společenského centra v pátek 29. března.
Největším úlovkem rybářského plesu bylo kolo