Ta se na comebackovou koncertní šňůru vrátila po sedmi letech, kdy vystoupila na několika málo koncertech, nyní jede ale ve velkém stylu se živou kapelou za zády, špičkovém zvuku, světly a projekcí na led obrazovkách.

Michal Najbrt se pravděpodobně stane novým druhým místostarostou Kolína za Změnu pro Kolín.
Druhým kolínským místostarostou bude nejspíše Michal Najbrt

Padesátka fanynek, která si zakoupila dražší vstupenku, se mohla zúčastnit už zvukové zkoušky, na níž dnes čtyřicátníci povětšinou vtipkovali a do mikrofonu pěli úryvky skladeb jiných zpěváků.

Poté následovala autogramiáda a společné focení a pár minut po půl deváté hodině si užili už všichni přítomní. Martin Kocián, Aleš Lehký, David Škach a Václav Jelínek doprovázeni kapelou pochopitelně nevynechali žádný ze svých největších hitů, v průběhu koncertu přivedli na pódium čtyři fanynky a tam si s nimi Martin Kocián zatančil.

Ilustrační foto.
Chcete se potrápit své tělo? Máte šanci při Drozdově běhu

O překvapení se postaral kolínský zpěvák Petr Konývka, který přes kapelu předal své ženě slavící ten den narozeniny kytici a Lunetic jí věnoval následující skladbu. Po regulérním koncertu se čtveřice vrátila převlečena do bílého, jako první na pódium přišel Václav Jelínek, který se chopil akustické kytary a začal hrát největší hit čtveřice Máma, kterou nakonec dozpívaly samy stovky hrdel v sále. Podobně tomu bylo ještě před tím s dalším hitem Only You. Po posledním akordu připraveného play listu už následovala jen závěrečná fotka s plným sálem a odchod do šatny. Nekompromisní ochranka potom už rozjeté fanynky směrovala k šatně a východu ze společenského domu.

Čeští hokejoví reprezentanti zdolali v posledním ze tří přípravných utkání na příbramském ledě Rusko 5:3
Rusové nepřekousli porážku a rozpoutali hromadnou bitku