Hvězdy travesti show rozvášní týnecké centrum
Týnec nad Sázavou – V týneckém Společenském centru bude ve čtvrtek 16. listopadu skutečně rozjařená atmosféra, a to díky uskupení Crazy Goddess. Od 20 hodin si tak nadšenci do této zábavy užijí perfektní travesti show.

Děti budou sledovat pohádku ve špejcharu
Olbramovice – O Marje, Finistovi a lásce největší. To je divadelní představení pro nejmenší diváky, které se koná v pátek 17. listopadu v olbramovickém špejcharu od 15 hodin.

Houby se nenechají podzimem zastrašit a stále rostou.
Na Benešovsku stále ještě rostou!



Slavná opera rozezní kino
Benešov – Nevšední zážitek z živého přenosu slavné opery zprostředkuje divákům benešovské kino v sobotu 18. listopadu. Od 18.45 si tak zájemci užijí operu na anglické libreto, která vznikla v roce 2016. Jednat se bude o premiéru hudebního díla Anděl zkázy od Thomase Adèse. Dirigovat ji bude sám její skladatel.

Díky diabolce si zastřílí
Benešov – Střelecká soutěž nazvaná Benešovská diabolka bude připravena v Domě dětí a mládeže v Benešově na sobotu 18. listopadu od 8 hodin. Děti, které se chtějí zúčastnit, se ale musí na událost přihlásit předem.

Při besedě navštíví Island
Týnec nad Sázavou – Vyprávění o Islandu doplněné promítáním fotografií začne ve středu 22. listopadu od 18 hodin v týnecké knihovně.

Ilustrační foto
Ze 367 kontrolovaných myslivců nadýchal jediný