JESENICE – BENEŠOV 5:4

„Za zápas jsme jeli oslabení bez zraněných Košatky s Vackem, nemocného Dvořáka a během zápasu jsme přišli o tři útočníky – Starec dostal pukem po golfáku do nosu, Zachovi rozsekli obočí a Svoboda, který za nás hrál první zápas, tak si natáhl třísla," kroutil hlavou nad absencemi trenér Benešova Michal Kaňka, přesto sehrál s týmem vyrovnaný zápas: „Začátek byl dobrý, vedli 1:0 a 2:1a jen škoda, že domácí do konce třetiny vyrovnali. Ve druhé třetině jsme neproměnili čtyři vyložené šance, z toho dva nájezdy a po našich individuálních chybách jsme dostali tři góly. Od dalších gólů nás zachránil výborný Štěpánek, který měl některé neskutečné zákroky. Ke konci zápasu jsme snížili na 5:4, ale vyrovnat se nám již nepovedlo."

Branky Benešova: L. Holánek 2, Burda, Kauschitz. Rozhodčí: Čáp. Třetiny: 2:2 3:0 0:2.

Benešov: Štěpánek – Procházka, Hron, Kauschitz, L. Holánek, Svoboda – Zeman, Císař, Starec, Burda, Zach – Hořejší, Babický, Jirků – Farbula, Pěkný.

PODĚBRADY – VLAŠIM 5:3

„Zaspali jsme první třetinu. Potom jsme se zlepšili, stáhli na 4:2, ale neproměnili šance a dvacet vteřin před koncem druhé třetiny jsme dostali pátý gól, který rozhodl. Třetí třetina byla bojovná, v závěru jsme snížili na 5:3 a zkusili jsme to i bez gólmana, ale bez úspěchu," smutnil trenér Vlašimi Josef Jeništa, jemuž po derby chyběli někteří hráči: „Jeli jsme jen ve čtrnácti, bez tří obránců Horálka, Seidla a Müllera a útočníka Máčaly a ještě se v první minutě zranil Michal Kakos. A tak jsme hráli na čtyři obránce, když jeden byl sedmnáctiletý junior, který hraje útočníka, ale na beku obstál."

Branky: 6. Struhala (Svoboda), 8. R. Procházka (Löffelmann), 12. Svoboda (I. Procházka), 25. Svoboda (Struhala), 40. Malý (Pozník) – 23. Jaeger (Kotýnek), 32. D. Kucharčík (Kotýnek), 58. Fedoročko (Herwig). Vyloučení: 5:5 + 10 min. Jaeger. Rozhodčí: Macháč. Třetiny: 3:0, 2:2, 0:1.

Vlašim: M. Holánek – Michal Kakos, Martínek, Horálek, Kotýnek, Holada – Matějka, Fedoročko, Herwig, D. Kucharčík, Slanina, Vostřák, Jaeger, Vondráček, Čanda.