„Doufám, že předvedeme stejný výkon jako s Žabonosy,“ přeje si kormidelník Benešova, jenž je rád, že se mu kromě kapitána Lukáše Holánka vyprázdnila marodka.

Kanonýr týmu rehabilituje po zlomenině nohy, ze které mu byla sundána sádra. Na hru to zatím není. „Chybí nám hodně. Rád bych ho uvítal na play off, ale jsem spíše skeptický,“ smutní kormidelník Benešova. Lukáš Holánek to ale nevidí tak černě. „Noha mě bolí, ale budu to zkoušet dál a věřím, že si ještě zahraju,“ doufá útočník, jenž pro změnu v loňské sezoně ve stejné době měl zlomenou čelist.

Rytíři z Vlašimi jsou v jiném rozpoložení a nepomohla jim ani vánoční přestávka. Po čtyřech porážkách za sebou v roce 2017 přidali v úvodu nového roku další smutný zářez doma s Čáslaví, která vyhrála 4:1. „Je třeba sportovně uznat, že Čáslav byla hokejově jiný level, a tři body si odvezla zcela po právu,“ řekl po utkání brankář Rytířů Michal Holánek.
Ten se sice v brance mohl rozkrájet, přesto čtyřem pukům v síti nezabránil. „Opět předvedl několik výborných zákroků,“ pochválil gólmana asistent trenéra Stanislav Veselý.

Vlašim, desátá v tabulce, hraje v sobotu od 17:30 opět doma a velmi důležité utkání se čtrnáctými Žabonosy, se kterými by již chtěli zlomit nepříznivou bilanci. „Čekají nás dvě klíčová utkání (Žabonosy a Kutná Hora), která rozhodnou, zda se budeme trápit ve spodku tabulky, či si udržíme naději na play-off,“ má jasno brankář Rytířů Michal Holánek.

Ilustrační foto
Sešívaní byli střelecky úspěšnější
Ilustrační foto
Rytíři se trápí, počtvrté za sebou padli