Lvi v premiérovém duelu nové sezony, který měl náboj, nabídl potyčky, hezké branky a zápletku až do úplného konce, porazili doma rivala z Vlašim 4:2. Dvěma góly se o to zasloužil útočník Jakub Jedlička, ke kterému se přidali ještě Michal Kaňka a Filip Zderadička, jehož branka v závěru druhé třetiny na 3:2 se ukázalo jako rozhodující.

Ilustrační foto
Startují bitvy pod vysokými koši. Benešov hostí hned tři

Benešovští se tak z vítězství v derby radovali opět po roce. „Vyhrané derby by se vždy mělo hodnotit kladně, ale bylo vidět, že se jednalo o první zápas v sezoně. Klasicky jsme se chvílemi přizpůsobili hře soupeře, kterého jsme sice přehrávali, ale vlastní nedisciplinovaností a nedůsledností jsme ho vraceli do zápasu. Přesto jsme si vyhrát zasloužili,“ hodnotil střetnutí pro klubový web trenér Pavel Dvořák.

Jak už ale naznačil při svém hodnocení zápasu s Vlašimí, viděl ve hře svého týmu rezervy, které se spolu s kolegy snaží před utkáním s Kolínem odstranit. „Očekáváme od týmu více. Stále máme na čem pracovat,“ přiznává.

Tím spíš, že jeho svěřence rozhodně nečeká lehká práce. I Kolín B své vstupní utkání zvládl, když zvítězil 4:1 nad Žabonosy. Půjde tak mimo jiné o to, kdo si nadále udrží vítěznou bilanci.

Budou to právě Lvi z Benešova?