V rámci 14. kola krajské ligy středočeského kraje cestovali hokejisté Benešova k zápasu do Slaného. Domácím hráčům se vstup utkání povedl. Po brankách Tomáše Kubinčáka a Jana Vodičky vedli už o dva góly. Ještě před první přestávkou se Benešovu podařilo snížit. Přihrávku Lukáše Holánka zužitkoval Václav Beran. 

Tak, jak benešovští hráči skončili první třetinu, začali u tu druhou. Díky aktivní hře se jim podařilo vyrovnat, Michal Kaňka našel Davida Mrku, jehož rána znamenala vyrovnání. Nerozhodný stav však netrval dlouho, ve 29. minutě poslal Slané do vedení Martin Sekera, proměnil přesilovou hru. Početní výhodu proměnili i hosté. Holánek s Kaňkou si vyměnili puk a druhý jmenovaný překonal brankáře Matouška. Po dvou třetinách platil stav 2:2.

Dramatický zápas pokračoval dál, ve třetí části poslal potřetí domácí do vedení Tomáš Kubinčák. Na jeho branku odpověděl tři minuty před koncem Radek Procházka, který těžil z přihrávky Pavla Duška. Za stavu 3:3 dospěl zápas do prodloužení. Nastavený čas nerozhodl, a tak přišly na řadu samostatné nájezdy. V nich rozhodl o výhře Benešova Jan Polesný. 

V souboji Lvů vyhráli ti benešovští, ze Slaného si odváží cenné dva body za výhru 5:4 po samostatných nájezdech. 

Vhazování v zápase Králův Dvůr - Benešov
Hokejisté Vlašimi přišli o dvoubrankový náskok a s Královým Dvorem prohráli