Zdroj: Pixabay
Po jarním plevelu je škoda šlapat, zařaďte ho do svého jídelníčku
Zdroj: Pixabay
Kopřivy se skvěle hodí třeba do nádivky
Zdroj: Pixabay
Pampeliška má rovněž všestranné využití – z květů se dá připravit čaj nebo med, z listů se dá udělat třeba špenát
Zdroj: Pixabay
Pampeliška má rovněž všestranné využití – z květů se dá připravit čaj nebo med, z listů se dá udělat třeba špenát
Zdroj: Pixabay
Z hluchavky využijte jak květy, tak stvol, který je nabitý zdraví prospěšnými látkami
Zdroj: Pixabay
Z hluchavky využijte jak květy, tak stvol, který je nabitý zdraví prospěšnými látkami
Zdroj: Pixabay
Řebříček má příjemně kořenitou chuť
Zdroj: Pixabay
Jitrocel se rovněž vyplatí využít v kuchyni při vaření
Zdroj: Pixabay
Jitrocel se rovněž vyplatí využít v kuchyni při vaření
Zdroj: Pixabay
Popenec roste prakticky všude a lidé ho mají tendenci přehlížet, přitom je to skvělá zásobárna minerálů a vitaminů
Zdroj: Pixabay
Jarní plevel v sobě ukrývá velkou sílu
Zdroj: Pixabay
Pokrmy s jarním plevelem vypadají i chutnají skvěle
Zdroj: Pixabay
Pokrmy s jarním plevelem vypadají i chutnají skvěle
Zdroj: Pixabay
Pokrmy s jarním plevelem vypadají i chutnají skvěle
Zdroj: Pixabay
Pokrmy s jarním plevelem vypadají i chutnají skvěle
Zdroj: Pixabay
Pokrmy s jarním plevelem vypadají i chutnají skvěle
Zdroj: Pixabay