TEPLÝŠOVICE – ZVOLE 3:0

Již 10. minuta hodně napověděla o porážce hostů. To Mráz fauloval unikajícího J. Dřízala, za což dostal žlutou kartu. To se mu nelíbilo a po protestech inkasoval z rukou sudího Glogara druhý žlutý kartónek a zároveň červený a šel se sprchovat.

Domácí rychle přesilovku využili, když v 18. minutě Mládek vysunul Krále, jenž sólo zakončil podél brankáře – 1:0. Jenže další tutové šance Mládek, Král a Podhorský neproměnili, což se mohlo stát Teplýšovicím po přestávce osudným.

Ve druhém poločase totiž vsadili Zvolští i v deseti vše na útok, ale Stařeckého nepřekonali. Domácí do otevřené také pojistku nepřidali. V 64. minutě přišel nepříjemný okamžik, když se po rohu srazili dva hráči hostů a Hrachovec musel být s tržnou ranou na hlavě odvezen sanitkou do nemocnice. Jelikož Zvolští neměli již náhradníka, dohrávali zápas v devíti.

Dvojnásobnou přesilovku využili domácí až v závěru zápasu, kdy nejprve střídají Veselý přeloboval po centru Krále brankáře a vzápětí přesně zacílil z osmi metrů ranou pod břevno Mládek po úniku a zpětné přihrávce J. Dřízala.

Branky: 18. Král, 82. Veselý, 84. Mládek. Rozhodčí: Glogar. ŽK: 1:4. ČK: 10. Mráz (Z). Diváci: 70. Poločas: 1:0.

Teplýšovice: Stařecký – Drahota, Pavel Chomát, Petr Chomát, J. Dřízal – Podhorský (Veselý), Škvor, Ottl, Nerad – Mládek, Král.