JANKOV – ZRUČ NAD SÁZAVOU 1:7

První poločas lépe začali domácí, když za čtvrt hodiny neproměnili dvě šance. Pak se poprvé představil z rychlé brejku Brahimi a z první střely na branku dostal hosty do vedení. Do 30. minuty se poté hrál vyrovnaný zápas. Ve 32. minutě však Jouza tečovanou střelou vsítil druhý gól a za chvíli Zeman třetí. Od této chvíle už bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Domácím se hra rozpadla jako domeček z karet. U všech míčů byli pozdě, a když si vytvořili šanci, nebyli schopni trefit ani prázdnou branku.

A tak druhý poločas byl jen koncertem hostujícího mužstva, když ještě dvakrát Brahimi, jednou Zeman a Hájek poslali psychiku domácích na samé dno. Domácím se pouze povedlo vstřelit čestný úspěch Horčičkou.

„Na hřišti bylo od 30. minuty pouze jedno mužstvo. Nám se po druhém gólu hostů hra rozpadla a bylo, jen otázkou kolik branek obdržíme," byl rozmrzelý po zápase kormidelník Jankova Stanislav Brabenec.

Branky: 60. Horčička – 15., 57. a 72. Brahimi, 38. a 47. Zeman, 32. Jouza, 84. Hájek. Rozhodčí: Hurych. Poločas: 0:3.

Jankov: F. Nerad – Čermák, Kolář, Peroutka, Zajíc (46. Mrázek), Uhliar, Balík, Skála, Vrzal (63. Ždych), Zach (88. Šimánek), Horčička.

STANISLAV BALÍK