MILEVSKO – BENEŠOV 0:1

„Hrálo se na umělce menších rozměrů, s hodně souboji, když domácí byli houževnatí, bojovali a nakopávali míče dopředu. Pro hru nebylo moc prostoru, a tak jsme si v prvním poločase vypracovali jen jednu šanci, když si po přihrávce Kučaby naběhl za obranu Jíša a placírkou trefil břevno," řekl k první půli trenér Benešova Luboš Zákostelský.

Ve druhém poločase se již hosté prosadili. „Již bylo více prostoru pro kombinaci, dostali jsme se do tří šancí a jednu proměnili, když se Zoubek prosadil hlavou po rohu Jíši. Pojistku měl na noze Kučaba, ale střely po dvou únicích po levé straně mu brankář vyrazil. A tak to bylo drama až do 94. minuty," okomentoval kouč Benešova druhé dějství a dodal: „Ve druhém poločase jsme se zlepšili, měli jsme více standardek i situací na zakončení, a tak jsme zaslouženě vyhráli. Domácí nakopávali dlouhé míče a neměli, kromě signalizované střely v prvním poločase, kterou Capouch kryl, nic. Trošku mi vadí, že fotbalová herní kvalita, která by se měla zlepšovat, jde trošku dolu, protože se přechází z přírodní trávy na umělou. Na druhou stranu si cením, že jsme zápas bojovností uhráli. Jsou to dobré tři body a teď se můžeme v klidu připravovat na Písek.

Branka: 54. Zoubek. Rozhodčí: Trska. ŽK: Dvořák – Hrubý. Diváci: 90. Poločas: 0:0.

Benešov: Capouch – Braný, Hrubý, Žák, Večera – Zoubek, Krejza (84. Prikner) – Jíša (90. Filip), Bredler, Kučaba (90. Rybařík) – Němec (88. Janovský).