BENEŠOV B – ZAVIDOV 1:0

V úvodu zápasu zahrozili hosté střelou Šnídla, ale Tlamicha byl pozorný. Domácím se povedla pořádná akce až v 15. minutě, kdy Keltnerovu rány z šestnáctky vyrazil gólman Kraus na roh. Po jeho rozehráním Keltnerem si na míč naběhl Zoubek a hlavou rozvlnil síť – 1:0. Domácí branka nakopla, dobře kombinovali a hru zcela ovládali.V další šanci se ocitl neúnavný Keltner, ale jeho lob postrádal přesnost a nebezpečnou ránu vyslal i Komárek. Navýšení skóre viselo na vlásku, avšak benešovská ofenziva narážela na nepřesnou finální přihrávku.

Druhý poločas začal příležitostí Keltnera, jehož střelu s námahou vyrazil Kraus nad břevno.V 58. minutě se individuální akcí blýskl hostující Korčák, který si ve vápně poradil se dvěma obránci, ale střelu k tyči zneškodnil skvěle Tlamicha. Hosté vycítili šanci, byli aktivnější, ale dva trestné kopy z dobrých vzdáleností mezi tyče Tlamichovy branky nenasměřovali. A když se po centru z pravé strany neprosadil opět Korčák, dokráčeli domácí k těsné výhře.

„V zápase jsem měl k dispozici velmi kvalitní hráčský kádr, a tak jsem doufal, že ho zvládneme podobně jako se Slaným, kdy jsme soupeře nepustili téměř do žádné šance. První poločas byl přesně podle mých představ. Hráli jsme aktivně a soupeři nic nedovolili. Chybělo nám pouze lepší vyřešení finálních přihrávek, kterých jsme si vypracovali víc než dost. Druhý poločas jsme ale odehráli velmi pasivně a pustili soupeře do hry. Nakonec jsme se museli strachovat o výsledek až do konce zápasu, což je vždy nepříjemné. Podržel nás brankář Tlamicha a velmi dobře zahrál jediný střelec zápasu Zoubek. Trochu mě mrzí, že jsme se ke konci zápasu nedokázali prosadit z několika brejkových situací a zlomit tak definitivně odpor soupeře," dodal k těsné výhře trenér benešovského béčka Petr Slepička.

Branka: 16. Zoubek. Rozhodčí: Pudil. ŽK: 2:4. Poločas: 1:0.

Benešov: Tlamicha – Hronek, Verner, Komárek, Peroutka (82. Kubálek) – Balata (77. Voráček), Zoubek, Keltner (87. Rezek), Bredler, Horváth (85. Vyhlídal) – Skopec.