MNICHOVICE – KONDRAC 3:1 (1:1)

Hned v 5. minutě si na trestný kop Pavlíčka naskočil Tichý a hosté překvapivě vedli. Domácí ale začali ukazovat, proč mají tolik vstřelených branek a atakují čelo tabulky. V poli byli fotbalovější a více na míči. Přesto Kondrac hrála mnohem lepší fotbal než proti Týnci nebo Miřeticím. Jenže vyrovnání přišlo již ve 13. minutě. Haloun si naskočil na prodloužený roh a vyrovnal.

Druhý poločas nabídl podobný obrázek, hosté spoléhali hlavně na brejky a domácí se tlačili do zakončení. V 61. minutě se Mnichovicím povedlo otočit výsledek, když se nešťastně do vlastní sítě trefil Hlaváček. Šanci na vyrovnání měl kapitán Pavlíček, ale jeho střela orazítkovala jen tyč. Naopak v 76. minutě po brejku zvýšil Barták a domácí si již vítězství 3:1 pohlídali.

"Oproti zápasům s Týncem a Miřeticemi jsme tentokrát podali daleko zodpovědnější výkon,a ikdyž jsme nakonec prohráli, tak jsem s výkonem celého týmu celkem spokojený," dodal po utkání hrající trenér Kondrace Josef Linhart a už přemýšlí o dalším soupeři: "Doufám, že s Říčany na výkon navážeme a dokážeme zvítězit, protože další bodovou ztrátu v domácím prostředí si už nemůžeme dovolit."

Branky: 13. Haloun, 61. vlastní Hlaváček, 76. Barták – 5. Tichý. Rozhodčí: Šnýdr.

Kondrac: Kňazík – Vesecký, Tichý, F. Sedláček (63. Linhart), Hlaváček – Buchta (66. Buchta), Müller (78. Rakáš), Novotný, Kubát, Procházka – Pavlíček.

JIŘÍ JANOUŠ MLADŠÍ