LOKO VLTAVÍN – BENEŠOV 4:1

Od začátku zápasu byli domácí silnější na míči, dobře kombinovali a ohrožovali branku Benešova. Hodas zakončil průnik ještě do boční sítě, aby se v 9. minutě po špatné rozehrávce brankáře Beníka dostal míč k Šípkovi, jenž nasadil „housle" Vrňákovi a uklidil míč k tyči. Hosté zahrozili z brejků dvěma střelami Ibeho vedle, na druhé straně pálil Vokoun po závaru mimo. V závěru poločasu fauloval u rohového praporku zbytečně „žlutý" Turek a byl vyloučen.

Po změně stran vyvinuli domácí tlak, Hodas nejprve trefil ležícího Beníka, aby po hodině hry po centru Valíčka zvýšil na 2:0. Vltavín pokračoval v krasojízdě, kterou podpořil dalšími góly Afričan Abena, po krásném zpracování prsama a střelou z šestnáctky. Za hosty se trefil po pěkné akci a přehozením gólmana Balata.

„Do utkání jsme vstoupili vlažně, kvalitnější soupeř nás přehrával a brzy jsme dostali gól po naší chybě. Od dvacáté minuty jsme malinko hru srovnali. Když už jsme si mysleli, že dohrajeme poločas a kluci se po přestávce rozjedou a nabudí k výkonům v předešlých zápasech, tak přišlo zbytečné vyloučení. Ve druhé půli jsme tak nechtěli dostat gól a čekali, zda se nám povede zakončit rychlý brejk nebo standardní situace. To se bohužel nepovedlo, naopak nás zlomil druhý gól a zápas se poté již jen dohrával," povzdechl si trenér Benešova Kamil Kulhavý a dodal s výhledem do dalších dnů: „Teď se musíme připravit na dva domácí zápasy, které bychom chtěli zvládnout." 

Branky: 77. a 87. Abena, 9. Šípek, 60. Hodas – 79. Balata. Rozhodčí: Vaňkát. ŽK: Zákostelský, Turek, Večera (všichni Benešov). ČK: 44. Turek. Diváci: 100.

Benešov: Beník – Večera, Zákostelský, Kucalas, Vrňák – Adjei (55. Žák), Laštovka (77. Bohata) – Kučaba (72. L. Balata), Farkaš, Turek – Ibe (83. Braný).