POŘÍČANY – POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU 0:2 (0:1)

Domácí, kteří nastoupili pod novým trenérem Holatkou, hráli od podlahy a jen nakopávali míče na útočníka Sedláčka, kterého ale hosté pohlídali, a tak si Poříčany vypracovaly jen jednu šanci, když míč vyrazil z brankové čáry J. Pohorský. Jinak byli více na míči, hlavně v prvním poločase, hosté a také ve 34. minutě protlačil míč Jírů do sítě po centru.

„První poločas byl z naší strany dobrý. I když domácí jen nakopávali míče, my jsme se snažili kombinovat a dostali jsme se do vedení,“ popsal první dějství poříčský záložník Jan Žák.

Ve druhém poločase Poříčany pokračovaly v nakopávané, zápas začal být z obou stran nervózní, přesto si hosté vypracovali šance, ale definitivní razítko dal v poslední minutě P. Pohorský do prázdné branky po přihrávce Trpišovského. To již domácí hráli bez vyloučeného Stárka.

„Druhá půle již neměla s fotbalem moc společného. Domácí k nakopávaným míčům na Sedláčka, přidali na důrazu. Začalo se to na hřišti postrkávat, hecovat a tak se fotbal moc nehrál,“ řekl k druhému poločasu Žák a byl rád, že tým přidal druhý gól a dovezl si do Poříčí tři body. 

Branky: 34. Jírů, 90. P. Pohorský. Rozhodčí: Vyhnanovský. ŽK: Stárek 2, Holler, Sedláček, Mužík – Žák, Jírů, Říha. ČK: 88. Stárek (Poříčany).

Poříčí nad Sázavou: Tlamicha – Jírů, Křivohlavý, Vacek (60. Trpišovský), Vosáhlo – Peroutka (89. Hašek) – Jíša (86. Verner), Rejhon, Žák, J. Pohorský (78. Říha) – Páv (69. P. Pohorský).