Spravili jste si výhrou 5:0 chuť po minulé porážce v Miřeticích. Jak zápas vypadal z vašeho pohledu?

Předváděli jsme stejný styl hry jako v Miřeticích, ale Jankov nás nepřekvapil takovou bojovností jako Miřetice. I naše větší hřiště nám vyhovovalo a hlavně jsme proměňovali šance.

Osobně se Vám duel vyvedl, když jste byl u všech pěti gólů, dva jste vstřelil a na tři nahrál…

Zápas se mi vydařil, ale je paradoxem, že jsem ani nečekal, že na něj půjdu. V sobotu jsem měl mít ve škole na zkoušku, kterou ale v pátek posunuli o týden později. Takže jsem nakonec na zápas šel a docela si mi vydařil, s bilancí 2 + 3 jsem byl spokojený.

Který divišovský gól byl nejhezčí?

Pěkný byl si ten třetí od Romana Stibůrka. Poslal jsem přetažený míč na zadní tyč a Roman se z úhlu, z první trefil přesně k tyči.

Jako správce divišovského hřiště jste si asi dobře připravil terén, když se Vám na něm tolik dařilo?

Ač jsem nechtěl, tak jsem byl spoluhráči přinucen sesbírat na hřišti sekačkou listí. (smích) Ještě jsme chtěli hřiště zválcovat, ale na to jsme kvůli dešti vykašlali a budeme to dělat až v týdnu.

Lídr ze Struhařova prohrál paradoxně také v Miřeticích jako Vy a dostali jste se opět na druhé místo, ze kterého ztrácíte na vedoucí celek čtyři body. Boj o postup tedy nevzdáváte?

Jdeme zápas od zápasu a o postup určitě budeme bojovat. Koukáme jen sami na sebe a nepozorujeme soupeře, protože víme, že u nás nějaká zavání přijdou. To by jsme se z toho zbláznili, kdyby jsme stále sledovali Struhařov nebo někoho jiného.