BENEŠOV – ÚSTÍ NAD LABEM 4:1

Utkání předcházela menší slavnost, při které byli vedením klubu SK Benešov oceněni hráči ročníku 1996 (Ondřej Cettl, Jaroslav Jírů, Jakub Kondelík, Martin Svoboda, Karel Vacek, Jakub Vosáhlo, Dominik Vlasák a Pavel Breburda), kteří končí v dorostu a „přestupují" do mužů.

Zápas ale nezačal pro domácí dobře, když se ve 20. minutě prosadil před brankou Křivonoska a dostal Ústí do vedení. Jakoby ale hosté píchli do vosího benešovského hnízda, zvláště v záložníku Haškovi „bouchly saze" a odstartoval svůj parádní den. Za dvě minuty si naběhl na uličku Klauze a nekompromisně vyrovnal. Svůj hattrick dokonal mezi 57. a 61. minutou. Druhý gól přidal hlavičkou po centru Klauze a třetí po kombinaci Pešty s Klauzem.

Ve druhém poločase již na hosty dopadla únava z velkého horka, domácí převzali iniciativu a bylo jen otázkou času, kolik nastřílí gólů. Před brankami Haška ve druhé půli, neproměnil velkou šanci Vavrek, když z metru přestřelil prázdnou branku a Pešta zakončil svůj průnik těsně vedle. Následně ještě s chutí hrající Hašek promáchnul na malém vápně po centru vrchního nahrávače Klauze a umístěnou střelu Klauze vyškrábl s velkými obtížemi ústecký gólman Satek na rohový kop.

V 78. minutě přišel ke slovu také střídající Breburda. Po přihrávce od Haška se prokličkoval mezi třemi ústeckými obránci a neobvykle jistě zavěsil – 4:1. Ten samý hráč ještě v 85. minutě loboval vyběhnuvšího hostujícího brankáře, což se mu sice povedlo, ale míč skončil na horní síti branky.
To byla poslední šance utkání, které rozhodčí Makovička chvíli poté ukončil. Benešov tak poprvé ve vzájemných zápasech porazil Ústí nad Labem. 

Branky: 22., 57. a 61. Hašek, 78. Breburda – 20. Křivonoska. Rozhodčí: Makovička. Poločas: 1:1.

Benešov: Kondelík (46. Dvořák) – Pešta, Jírů, Vacek, Vosáhlo – Cettl, Hašek – Vavrek (63. Janků), Balata (46. Breburda), Klauz – Svoboda (71. Maršoun).

JIŘÍ KONDELÍK