VESTEC – VOTICE 1:2

V prvním poločase byla hra vyrovnaná a oba týmy si vypracovaly šance, jenže hostující Tábořík a dvakrát Kamarýt ztroskotali na brankáři a další hlavička Kamarýta skončila vedle branky. To domácí byli úspěšnější. Nejprve si brankář Tůma poradil s razantní střelou a Veselý zamířil vedle, aby 22. minutě Zvěřina po kolmici Novotného otevřel skóre.

Votice tak poněkolikáté prohrávaly, přesto opět skóre otočily. Ve druhém poločase totiž měly drtivý tlak. Kamarýt se nejprve zastřeloval, aby srovnání stavu zařídil po pěkném uvolnění a střelou k tyči Slunečko. Rozhodnutí přinesla 87. minuta, kdy po úniku a přihrávce Slunečka uklidil míč do vestecké sítě střídající V. Budil.

„Po vyrovnané první půli jsme ve druhé zvýšili pohyb a domácí, kterým docházely síly, přehrávali. Posílali jsme jeden míč za druhým do vápna soupeře a nakonec skóre dvěma góly otočili. V závěru soupeř zkoušel nakopávané balóny, ale ty jsme v pohodě zvládli," měl radost Bárta a dodal: „Kluci si vzali k srdci, co jsem jim o poločase řekl, zvýšili aktivitu, dobře jsme hráli zezadu a přečíslovali soupeře krajními beky."

Votický kouč také kvůli absenci Zoubka (práce)a Koláře (zranění) musel pozměnit sestavu, a tak se útočník Štork přesunul do středu zálohy. „Musím kluky pochválit, jak se toho zhostili. Mužstvo má sílu, věří si, kluci jdou výhře naproti, což se nám vyplácí. Doufám, že jim to zůstane v hlavách a budeme takto pokračovat dál," věří votický kouč.

Branky: 22. Zvěřina – 72. Slunečko, 87. V. Budil. Rozhodčí: Kubečka. Poločas: 1:0.

Votice: Tůma – Kořínek, Šlejmar, Molčík, Homolka – Říha, Tábořík, Štork, Slunečko – Kamarýt (90. Sládek), Němeček (66. V. Budil).