JÍLOVÉ – VOTICE 1:1 PK 3:4

V bojovném zápase se do první šance dostali domácí, ale Štědroňský ani nadvakrát nepřekonal Soukupa, hosté kontrovali hlavičkou Kamarýta vedle po autu M. Budila.

Po přestávce pokračoval na hřišti boj. V 65. minutě si naskočil Kamarýt znovu na míč po dlouhém autu M. Budila a tentokrát zamířil přesně – 0:1. Jenže domácí to nezlomilo, Kos mířil ještě těsně vedle, ale v 70. minutě se již rychlý Wahbi prokličkoval až před Soukupa a srovnal na 1:1. V závěru Kramný ani domácí Wahbi skórem nepohnuli. V šesté sérii penaltového rozstřelu vybojovaly Votice díky Písaříkovi druhý bod.

„Na malé umělce šel fotbal stranou a rozdíly se smazaly. Bylo spousta osobních soubojů a šancí na obou stranách, hlavně po standardních situacích. Začali jsme aktivněji, poté domácí srovnali hru, která se následně přelévala. Dostali jsme se do vedení po autu Jirkou Kamarýtem a jen škoda, že jsme ho neudrželi a za chvíli neuhlídali jejich nejlepšího, rychlého hráče, který vyrovnal. V závěru mohly oba týmy rozhodnout o třech bodech, ale šlo se do penalt, ve kterých jsme byli šťastnější," dodal po zápase trenér Votic Martin Bárta

Branky: 70. Wahbi – 65. Kamarýt. Rozhodčí: Drábek. ŽK: 0:2. Diváci: 60. Poločas: 0:0.

Votice: Soukup – Říha, Molčík, Sládek, Šlejmar – Kramný, M. Budil, Kamarýt (77. Kolář), Slunečko – Písařík, Voráček (63. Homolka).