HRADIŠŤKO – VOTICE 6:1

V úvodu nic nenasvědčovalo debaklu Votic, zvláště když hned ve 2. minutě po kombinaci a přihrávce Bareše, uklidil míč do hradišťské sítě Němeček. Jenže gól jakoby hosty uspokojil a začaly se na ně valit domácí smrtící útoky. Dvořák a Rodek ještě mířili vedle a Kuneš do Soukupa, na což stačil zareagoval jen Štork, jehož ránu vyrazil Michal. Mezi 20. a 23. minutou přišly ale tři šoky pro hosty, ze kterých se již nevzpamatovali. Dvakrát ligový futsalista Benaga Rodek a jednou Dvořák zakončili smrtící brejky za Soukupova záda. Čtvrtý zářez přidal těsně před pauzou další futsalista Benaga Brahimi, když se hosté marně domáhali ofsajdu.

Votičtí byli sice šokováni, přesto se snažili po přestávce ještě něco se stavem udělat, ale nebylo jim souzeno. Homolka hlavičkoval po centru Čupra do břevna, Viskup pálil nad a Štork si po sóle ukopl míč, další střely Štorka a Otradovce vyrazil brankář Michal. A tak domácím stačilo vyčkávat a ze dvou brejků udeřit – Dvořák zvýšil na 5:1 a Rodek svým třetím gólem uzavřel černý den Votic.

„Vysokou výhru jsme domácím hodně usnadnili. I když druhý a třetí gól byly hodně sporný. Při druhém rozhodčí odpískal faul před vápnem , ale po následné střele do branky uznal gól. Podobnou situaci jsem zažil, když jsem trénoval v Benešově. Třetí gól jsme dostali z ofsajdu. To se ale nechci vymlouvat na rozhodčí. Zápas jsme si prohráli sami, když jsme nezachytávali rychlé domácí brejky. Je to škoda, utkání jsme měli dobře rozehraný a místo toho jsme nedodrželi taktické pokyny. Ve druhém poločase jsme chtěli ještě něco s výsledkem udělat, ale už se to nepovedlo. Nastřelili jsme jen břevno a dostali ještě dva góly z brejků," byl zklamaný po vysoké prohře trenér Votic Martin Bárta.

Branky: 20., 22. a 63. Rodek, 23. a 57. Dvořák, 42. Brahimi – 2. Němeček. Rozhodčí: Kinčl. ŽK: 2:3. Poločas: 4:1.

Votice: Soukup – Dušátko (46. Šlejmar), Kondáš, Čupr, Bareš – Říha, Kolář, Viskup (69. Sládek), Homolka – Němeček (58. Otradovec), Štork.