Starší dorost

VLAŠIM – KOLÍN 2:6

Od úvodního hvizdu rozhodčího se hrál rychlý kombinační fotbal. Do vedení se dostali domácí po brance Matznera, který zúročil výbornou individuální akci Duška. Jenže po chybě při standardní situaci, Vlašim soupeři darovala vyrovnání a v závěru poločasu, opět po hrubých chybách v rozehrávce, pustila hosty do dvoubrankového vedení.

Do druhé půle chtěli domácí rychle vstřelit branku, a tak zdramatizovat průběh utkání. Hned na začátku druhé půle ale do otevřené obrany inkasovala čtvrtý gól a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto. Hosté pak taktickou hrou kontrolovali vývoj utkání a ještě po brejkových situací dokázali přidat dvě branky. V samotném závěru upravil na 2:6 krásnou střelou Novotný.

 „V první půli se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém jsme bohužel nezvládli jeho koncovku, což nakonec rozhodlo. Ve druhé půli nemohu klukům upřít snahu o zvrat, ale hosté, kteří působili velmi kompaktním dojmem, žádné drama nepřipustili a odvezli si nakonec zaslouženě plný bodový zisk," podotkl po zápase trenér staršího dorostu Vlašimi Josef Linhart.

Branky: 17. Matzner, 85. Novotný – 39. a 64. Novák, 44. a 51. Rosendorf, 30. Exner, 74. Sladkovský. Rozhodčí: M. Balík. ŽK: 3:2. Poločas: 1:3. Vlašim: Šanda – Vesecký (75. Chvátal), Jelínek (64. Novotný), Rut, Martinák – F. Brýl, Motyčka, Zeman (60. Vejvoda), Jeništa – Matzner, Dušek.

VOTICE – POVLTAVSKÁ FOTBALOVÁ AKADEMIE 3:2

Votice se dočkaly první výhry, kterou vybojovaly v zápase nejhorších celků skupiny A s Povltavskou fotbalovou akademií, v závěru díky Baťhovi a Lacinovi. Pro Baťhu to ale bylo Pyrrhovo vítězství, když byl na konci utkání vyloučen.

Branky: 41. V. Budil, 81. Baťha, 86. Lacina – 34. Hodosi, 43. Tošnar. Rozhodčí: Cichra. ŽK: 3:3. ČK: 90. Baťha (V). Poločas: 1:2. Votice: Malík – Sobíšek, Baťha, Horák (46. Kočí), P. Dvořák, T. Kramný, Lacina, V. Budil, Halas, Doubrava (74. Procházka), Sochůrek (46. Křemen).

Mladší dorost

VLAŠIM – KOLÍN 1:1

Od začátku utkání bylo vidět, že přijel do Vlašimi soupeř, který v loňské sezóně hrál dorosteneckou ligu. Oba týmy obezřetně bránily a dostávaly se do minima šancí. Za zmíňku stojí jen domácí akce po ose Buchta, Štyx a zakončení Zemana, které srazil na poslední chvíli hostující obránce do bezpečí. První poločas byli domácí nepatrně lepším týmem.

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako první. Postupem času začali být hosté nebezpečnější a víc se tlačili do zakončení, což vyústilo v nastřelení břevna a několik závarů, které Vlašimští jen těžko odvraceli Vejvodou a Blažkem. Za sílícího tlaku Kolína, ale přišel rychlý domácí brejk, který proměnil aktivní Štyx. Kolínští nic nevzdali a dál se snažili vstřelit branku. Když už se zdálo, že rytíři udrží vítězství, přišla v poslední minutě střela z hranice pokutového území, která za přispění tyče zapadla do vlašimské branky. Vzhledem k průběhu utkání byla dělba bodů spravedlivá a zápas se musel přítomným divákům líbit.

Branky: 70. Štyx – 80. Jedlička. Rozhodčí: Budil. ŽK: 1:3. Poločas: 0:0. Vlašim: Vejvoda – Křemen, Blažek, V. Brýl, Zvára – Lalouček, Pajk, Zeman, Buchta – Štyx, Toula (73. Belada).

VOTICE – POVLTAVSKÁ FOTBALOVÁ AKADEMIE 1:4

V souboji mladších dorostenců, ale byla lepší Povltavská fotbalová akademie než Votice, která tak získala první body.

Branky: 61. Kocourek – 68. a 77. Obermajer, 10. Daněk, 51. Hodosi. Rozhodčí: Polák. Poločas: 0:1. Votice: Š. Budil – Sobíšek, P. Dvořák (41. Kocourek), Koucký, Lacina, Kočí, Doubrava (57. Vyhnal), J. Dvořák, T. Kramný (49. Košař), Kořínek, Molčík (65. Poustecký).